Besplatna dostava

Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske kako bismo osigurali sigurnu isporuku Vašeg namještaja.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili karticom. Također, postoji mogućnost obročnog plaćanja za iznose koji prelaze 3.500,00 kuna.

Povrat u roku od 365 dana

Ako niste 100% zadovoljni naručenim proizvodom, možete ga vratiti unutar 365 dana te ćemo Vam naplaćeni iznos u potpunosti refundirati.

Jamstvo najniže cijene

Surađujemo direktno s proizvođačima te se trudimo ponuditi najniže cijene. Ukoliko pronađete isti proizvod s nižom cijenom, izjednačit ćemo Vam cijenu te besplatno dostaviti naručeni proizvod.

Svjedočanstva

Dostava je točna i na vrijeme, dostavljač se potrudio i nazvao te naveo točno vrijeme dostave, krajnje ljubazan i susretljiv prilikom preuzimanja naručenog, sve pohvale.
Namještaj je čvrst,lako za sastaviti i ljubaznost na visini. Bila sam malo skeptična jer ne volim kupovati ovakve stvari na neviđeno,ali sada sam promijenila mišljenje i čini mi se da ću i dalje koristiti vaše usluge
Kvaliteta je odlična, ljubaznost osoblja i dostavljač je bio vrh.
SVE
Isporuka je bila točno na vrijeme dogovorenog datuma.Kvaliteta i izgled odgovara slikama prikazanim na stranicama Namjestaj hr.
Kompletna usluga, najava, brzina isporuke, ljubazni dostavljač i djelatnici call centra. Kvaliteta je na razini cijene, definitvno plus što je garancija 2 godine. Račun i garancija stavljeni u fascikl. Stvarno svaka čast.
Brzina dostave, ljubazan dostavljc i povoljne cijene, a mislim da ni kvaliteta nije zanemariva?
Profesionalnost i ljubaznost
Komunikacija sa djelatnikom Luka, dostavljačem Ivanom, supper!
top, sve 5 +