Dostava
Krevet MD109

Zašto kupovati u Namjestaj.hr online trgovini? Zašto kupovati u Namjestaj.hr online trgovini?

Svjedočanstva

Genijalna usluga, brza dostava. 100% preporučila
Profesionalnost, usluga. Ono sto ste rekli, tako ste i izvrsili. Svaka cast. Moje tople preporuke svima. Kupac vam je na prvom mjestu i to jako cinenim. Hvala vam.
Ljubaznost osoblja, kultura komunikacije. Informacije točne, a namještaj dostavljen na dogovoreno vrijeme i vrlo profesionalno! Sve pohvale.
Sve...politika poslovanja, tehnicka podrska, dostavljaci, mogucnost povrata, kvaliteta namjestaja, sirina izbora namjestaja, sve je na visokom nivou. Super ste, samo tako nastavite! Narucila sam kutnu garnituru, bracni krevet, madrac, regal za DB, kupaonsoi namjestaj i sada jos moram predsoblje i ormar. Mislim da sam jedan od vjernih kupaca :)
Iznenađujući omjer očekivanog i dobijenog, ljubaznost od prvog kontakta i izrazito simpatičan dostavljač. Vjerujem da ću ponovno zaviriti u vaš webshop. I to sa punim povjerenjem.
Sva očekivanja ste ispunili, ljubaznost, efikasnost, cijena, kvalitet. Za nas ste "PRVI IZBOR - PRAVI IZBOR". Sve pohvale i uskoro ćemo opet s velikim "guštom" kupovati kod vas.
Nema niti jedne stvari za koju bih rekla da trebate promijeniti; od prvog kontakta, mogućnost plaćanja na razlicite nacine, poštivanje rokova isporuke - baš sve je za čistu peticu.
Ljubaznost osoblja, korektnost i susretljivost! Nadam se dugoj suradnji!
U svakom trenutku sam znao gdje se nalazi moja pošiljka. Dostavna služba jako dobra i kooperativna.
Potvrda narudžbe od strane Vaše djelatnice, kvaliteta proizvoda i dostava u predviđenom roku.