0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Dvokatan krevet Henderson 123

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
1750 mm
Širina:
870 mm
Dužina:
1900 mm
Dimenzije kutije za posteljinu:
200 x 780 x 730 mm
Dimenzija madraca:
  • 800 x 1800 mm
  • 800 x 1700 mm
Maksimalna nosivost po osobi:
90 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
20 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Madrac:
Podnice za krevet:
  • Da
Kutija za posteljinu:
  • Da
Boja:
  • Siva
  • Grafit
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Drvo
Drvo:
  • Bor
Podrijetlo:
Europa
Kod proizvoda:
426381

Dodatne informacije

Krevet s podnicama
S kutijom za posteljinu

Kreveti na kat od prirodnog drva

U proizvodnji ovog namještaja korištene su certificirane tehnologije za obradu drveta. To znači da je u izradi ovih proizvoda korišteno isključivo prirodno drvo koje odgovara uvjetima snage i sigurnosti namještaja. Materijali korišteni tijekom proizvodnje, poput laka ili akrilnih boja, odgovaraju sigurnosnim standardima - ne izazivaju alergijske reakcije. Također, namještaj je prekriven s 3 sloja boje koja pruža dodatnu zaštitu površina.

Kreveti na kat

Krevet na kat prikladno je rješenje za one koji žele uštedjeti na prostoru i traže praktična rješenja. Isplati se u obzir uzeti opcije koje Vam oni nude. Jedinstveni jer se mogu razdijeliti u dva odvojena kreveta, ukoliko je potrebno. Navedeno rješenje vrlo je praktično jer ćete imati mogućnost pretvoriti jedan komad namještaja u dva komada.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI