0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Dvokatan krevet Richmond 591

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
1665 mm
Širina:
1295 mm
Dužina:
2060 mm
Dimenzije kutije za posteljinu:
165 x 920 x 740 mm
Dimenzija madraca:
  • 900 x 2000 mm
  • 1200 x 2000 mm
Prosječno vrijeme za dostavu:
10 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Madrac:
Podnice za krevet:
  • Da
Kutija za posteljinu:
  • Da
Boja:
  • Bijela
Izbor boja:
  • Ne
Materijali:
  • Drvo
Drvo:
  • Bor
Podrijetlo:
Azija
Kod proizvoda:
417073

Dodatne informacije

Drvo
Krevet s podnicama
S kutijom za posteljinu

Drvo

Drvo je prirodni i ekološki materijal koji je okarakteriziran svojom čvrstoćom i izdržljivošću. U interijeru, drvo garantira ugodnost i kvalitetu. Kako biste produljili vijek trajanja drvenih površina, preporučamo da ih obnovite svakih par godina. Pobrinite se da je cijeli namještaj napravljen od drveta ili da su barem detalji izrađeni od njega. Na primjer, ukoliko je samo radna površina napravljena od drveta, u tom slučaju se posebna njega primjenjuje samo na taj dio. Preporuča se da premažete sve drvene površine sa proizvodima koji štite drveni namještaj od sunca i ogrebotina. Izbjegavajte korištenje alkohola, klora ili proizvoda na bazi amonijaka. Ukoliko se prolije, posušite površinu kako biste spriječili upijanje tekućine u drvo. Vruća jela stavljena direktno na drvenu površinu mogu ostaviti tragove, stoga koristite podmetače.

Kreveti na kat

Krevet na kat prikladno je rješenje za one koji žele uštedjeti na prostoru i traže praktična rješenja. Isplati se u obzir uzeti opcije koje Vam oni nude. Jedinstveni jer se mogu razdijeliti u dva odvojena kreveta, ukoliko je potrebno. Navedeno rješenje vrlo je praktično jer ćete imati mogućnost pretvoriti jedan komad namještaja u dva komada.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI