0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Madrac PK269

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
120 mm
Širina:
900 mm
Dužina:
2000 mm
Dimenzija madraca:
  • 900 x 2000 mm
Težina:
6 kg
Maksimalna nosivost po osobi:
80 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
15 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Vrsta madraca:
  • Poliuretanska pjene
Navlaka za madrac:
  • Izmjenjivi
  • Antialergijska
  • Perivo
Svojstva madraca:
  • Dupleks
Madrac čvrstoća:
  • Srednji
Izbor boja:
  • Ne
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

Antialergijski
Mogućnost dvostranog korištenja
Srednja tvrdoća
Uklonjiva navlaka
Madrac se preporučuje okretati svaka 2-3 mjeseca
Za ovaj madrac preporučuje se korištenje letvičaste podnice
T25 poliuretanska pjena
Ova navlaka pere se na 30° C
Oeko-Tex Certifikat

Mogućnost dvostranog korištenja

Ovaj tip madraca superioran je u odnosu na obične madrace jer se može obostrano koristiti. Općenito, madraci s mogućnošću obostranog korištenja podijeljeni su u dvije grupe: madraci iste te različite tvrdoće. Kod madraca različite tvrdoće, jedna strana veće je tvrdoće a druga srednje tvrdoće. Preporučuje se okretanje svih madraca ovog tipa svakih par mjeseci, kako biste produljili vijek trajanja istih.

T25 poliuretanska pjena

Poliuretan ili poliuretanska pjena iznimno je lak materijal koji ravnomjerno raspoređuje tjelesnu težinu i pomaže pri održavanju pravilne pozicije kralježnice. Tvrdoća i elastičnost ovise o gustoći. Gustoća T25 poliuretanske pjene iznosi 25 kg/m³, što znači da je madrac čvršći te pruža veću potporu kralježnici. Ovaj tip poliuretanske pjene otpornij je na promjenu oblika.

Oeko-Tex Certifikat

„Oeko-Tex” je sustav za ispitivanje i certificiranje koji osigurava da se u tkaninama ne koriste štetne tvari. Što više tkanina dolazi u kontakt s kožom, to su za nju postavljeni viši standardi. Da bi se dobio ovaj certifikat ocjenjuje se cijeli madrac: presvlaka, konac za šivanje i razni dodaci (gumbi, patentni zatvarači itd.). Madraci s ovim certifikatom ne sadrže štetne tvari koje mogu uzrokovati alergije.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI