0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Boxspring krevet Logan 107

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
1800 mm
Visina područja za spavanje:
470 mm
Širina:
3600 mm
Dužina:
2000 mm
Visina nožica:
150 mm
Dimenzija madraca:
  • 1200 x 2000 mm
Težina:
80 kg
Debljina madraca:
170 mm
Visina okvira:
150 mm
Broj mekih zidnih ploča:
21
Prosječno vrijeme za dostavu:
20 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Noge:
  • Metalne
Madrac:
  • Da
Vrsta madraca:
  • Opruge (bonnell)
Svojstva madraca:
  • Dupleks
Uzglavlje:
  • Da
Podnice za krevet:
  • Da
Kutija za posteljinu:
  • Ne
Izbor boja:
  • Da
Materijal trupa:
  • Medijapan
Podrijetlo:
Europa
Kod proizvoda:
283140

Dodatne informacije

Krevet s madracem
Bonnell opruge
Antialergijski
Madrac se preporučuje okretati svaka 2-3 mjeseca
Mogućnost dvostranog korištenja

Mekani zidni panel

Mekani zidni panel - elegantan i funkcionalan izbor za vaš dom. Zahvaljujući svojoj povišenoj površini, panel stvara jedinstveni 3D efekt. Ovi mekani paneli pružit će više udobnosti, osim toga, izgledat će kao ukrasni elementi. Zbog svog jedinstvenog svojstva, ovaj panel apsorbira zvuk. Koristite panel kao zaseban element u prostoru ili za prekrivanje cijelog zida.

Mekani zidni panel sastoji se od ploče debljine 8 mm koja olakšava postavljanje na zid. Mekoću i oblik osigurava sintetička tkanina debljine 3 cm i materijal koji ju prekriva. Možete odabrati tkaninu panela iz širokog spektra boja, pa ćete zasigurno pronaći najprikladnije za vaš interijer.

Kako pričvrstiti panel na zid? Prije pričvršćivanja panela, očistite zid otopinom izopropilnog alkohola. Zatim označite mjesto na koje želite pričvrstiti panel. Nanesite malu količinu ljepila na stražnju stranu panela i zalijepite panel na zid, pazeći da je ravnomjerno zalijepljen. Ako ste zadovoljni rezultatom, pritisnite panel uza zid.

Bonnell opruge

Ovo su metalne opruge u obliku korneta kombinirane s poliuretanskom pjenom te spužvastom jezgrom. Ovaj tip opruga osigurava odličnu cirkulaciju zraka koja sprječava nakupljanje vlage. Proizvodi koji sadrže ove opruge brzo se prilagođavaju promjenama položaja tijela. Ove opruge čvrsto su povezane te se uglavnom zajednički pomiču.

Mogućnost dvostranog korištenja

Ovaj tip madraca superioran je u odnosu na obične madrace jer se može koristiti obostrano. Općenito, madraci s mogućnošću obostranog korištenja, podijeljeni su u dvije skupine: madraci iste te madraci različite tvrdoće. Prvi su jednako tvrdi sa obje strane, a drugima tvrdoća ovisi o tome na koju su stranu okrenuti. Kako biste produljili vijek madraca različite tvrdoće, preporuča se okretati ga svakih par mjeseci.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Komplet se sastoji od Komplet se sastoji od

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI