0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Vješalica YD618

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
1700 mm
Širina:
540 mm
Dubina:
300 mm
Težina:
24 kg
Maksimalna nosivost:
10 kg
Maksimalna nosivost police:
3 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
14 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Ogledalo:
  • Ne
Police:
  • Da
Vješalice vrsta:
  • Zidna vješalica
Boja:
  • Navarra hrast
  • Sjajno siva
Izbor boja:
  • Ne
Materijali:
  • Iveral
Dodatni materijal:
  • Kaljeno staklo
  • ABS
Podrijetlo:
Njemačka

Dodatne informacije

Proizvedeno u Njemačkoj
Zaštićeni i ojačani rubovi
Kaljeno staklo

Zaštićeni i ojačani rubovi

Rubovi namještaja prekriveni su završnom trakom - ovaj materijal je napravljen od jake plastike koji se inače koristi kako bi se zaštitili rubovi ploča namještaja.

Kaljeno staklo

Termički obrađeno staklo, 5-6 puta mehanički otpornije od običnog, neobrađenog stakla. Zahvaljujući termičkoj obradi, staklo postaje otpornije na mehaničke udarce i visoke temperature te njihove fluktuacije. Razbijeno kaljeno staklo lomi se na mnogo sitnih komadića koji nisu oštri kao obično staklo te ne mogu uzrokovati ozljede.

Pričvršćivanje namještaja

Prije montiranja namještaja, provjerite jesu li vijci prikladni za tip zida na koji ćete ga postaviti - to će osigurati kvalitetu pričvršćivanja. Pribor za montiranje na zid ne dolazi uz namještaj, stoga je isti potrebno samostalno nabaviti. Svaki tip zida zahtijeva drugačiji tip vijaka ili dubinu bušenja. Vijke za pričvršćivanje birajte prema težini namještaja i tipu Vašeg zida: žbuka, cigla, drvo, itd. Za najbolju kvalitetu i sigurnost, odaberite vijke predviđene za određeni tip zida.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva