0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Stolić za kavu JA322

+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
450 mm
Širina:
800 mm
Dužina:
800 mm
Debljina radne ploče:
18 mm
Težina:
19 kg
Maksimalna nosivost:
50 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
10 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Stolni materijal:
  • Kamen
Boja:
  • Bijela
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Metalne
Podrijetlo:
Azija

Dodatne informacije

Kamena površina stola

Kamena površina stola - kamen je, baš kao i drvo, izdržljiva, prirodna površina, stoga je neophodno pravilno se brinuti o njoj. Kako biste bili sigurni da ćete moći što duže uživati u Stolić za kavu JA322, preporučuje se da ga impregnirate čim ga dobijete.

Važno je očistiti površinu prije impregnacije, kao i ukloniti višak impregnanta nakon upijanja. Dovoljno je impregnirani kamen očistiti vlažnom spužvom i obrisati suhom krpom. Učestalost impregnacije ovisi o vrsti kamena i površinskoj obradi.

Kamene velike površine osjetljive su na tekućine i brzo ih upijaju, zbog čega je vrlo važno pravilno se brinuti o njima. Nakon prolijevanja tekućina za bojanje, kave, čaja, alkohola, ulja itd., površina se mora odmah očistiti kako ne bi upila tekućine.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI