0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
800 mm
Širina:
1050 mm
Dubina:
900 mm
Visina sjedala:
390 mm
Dubina sjedišta:
630 mm
Širinu područja za spavanje:
1050 mm
Duljina područja za spavanje:
1900 mm
Težina:
31 kg
Maksimalna nosivost:
120 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
14 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Područje za spavanje:
  • Da
Mehanizam za razvlačenje:
  • Fold-down
Noge:
  • Drvene
Opruge:
  • Ne
Boja:
  • Siva
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Tkanina
Vrsta materijala:
  • Samt
Drvo:
  • Bukva
Podrijetlo:
Azija

Dodatne informacije

Baršun
Drvene noge
S područje za spavanje
"Fold-down" mehanizam
Jednaka tkanina

Baršun

Baršun je tkanina luksuzne teksture i izgleda. To je sjenovita tkanina čija se nijansa mijenja ovisno o osvjetljenju. Najbolja svojstva tkanine otkrivaju tamne zemljane boje: zelena, tamno smeđa, siva i plava. U proizvodnji baršuna koriste se primjese sintetike, viskoze i poliamida. Ova tkanina trenutno je vrlo popularna i često se koristi za izradu tapeciranog namještaja i ostalih detalja poput jastučića. Baršun se uklapa u interijer Vašeg doma, stoga ga nemojte izostaviti prilikom odabira novih tkanina. Mjestimično, površina baršuna može izgubiti svoja baršunasta svojstva. Kako brinuti o baršunu? Meka četka ili ručni parni čistač pomoći će oživjeti površinu tkanine. U slučaju prolijevanja tekućine, površinu odmah prebrišite krpom. Nemojte trljati površinu jer to može oštetiti tkaninu. Koristite isključivo sredstva za čišćenje ove tkanine ili toplu vodu i sapun. Prije čišćenja, provjerite sredstvo na neprimjetnom mjestu.

"Fold-down" mehanizam

Ovo je mehanizam koji će Vam uštediti prostor te je jednostavan za korištenje. Kako biste razvukli područje za spavanje, podignite sjedište i spustite ga na pod, a onda spustite i naslon za leđa. Ovaj tip namještaja dolazi s nožicama zapakiranim ispod zatvarača naslona za leđa i sjedišta. Preporučamo da namještaj s ovim mehanizmom za razvlačenje udaljite od zida.

Jednaka tkanina

Tkanina koja prekriva stražnju stranu stolice ne razlikuje se od tkanine na prednjoj strani namještaja. Namještaj s ovom značajkom možete postaviti i na sredinu prostorije.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI