0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Kauč na razvlačenje Miami 207

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
950 mm
Širina:
2000 mm
Dubina:
900 mm
Visina sjedala:
430 mm
Dubina sjedišta:
610 mm
Visina naslona:
610 mm
Širinu područja za spavanje:
1300 mm
Duljina područja za spavanje:
1900 mm
Visina nožica:
25 mm
Težina:
59 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
12 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Područje za spavanje:
  • Da
Mehanizam za razvlačenje:
  • Click-Clack
Noge:
  • Plastične
Kutija za posteljinu:
  • Da
Opruge:
  • Pocket tipo
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Tkanina
Otpornost:
45000 Ciklusi martindeila
Materijal trupa:
  • Iveral
  • Drvo
Podrijetlo:
Europa
Kod proizvoda:
206430

Dodatne informacije

S područje za spavanje
S kutijom za posteljinu
Pocket opruge
Mehanizam za spavanje „Click-Clack“
Različite tkanine

Pocket opruge

Svaka opruga unutar madraca umotana je u zasebni džepić. Zahvaljujući tome, svaka opruga pomiče se individualno te ne prenosi pokrete do druge osobe. Džepići koji prekrivaju opruge sprječavaju škripanje. Opruge tijelu pružaju potporu upravo u području njegove težine te osiguravaju pravilan položaj kralježnice prilikom spavanja. Ovaj tip opruge osigurava odlično strujanje zraka, zahvaljujući čemu madraci imaju svojstva hlađenja.

Mehanizam za spavanje „Click-Clack“

Ovaj mehanizam za spavanje iznimno je jednostavan za korištenje. Potrebna su samo dva pokreta i namještaj će biti spreman za spavanje. Podignite sjedište dok ne osjetite zaključavanje, a zatim ga spustite kako biste potpuno rasklopili namještaj. Ukoliko želite vratiti namještaj u prvobitni položaj, samo ponovite korake. Prije transformacije savjetujemo da ostavite razmak između zida i namještaja kako ne biste oštetili zid prilikom podizanja sjedećeg dijela sofe. Također, ovaj mehanizam ima integrirani dodatni prostor za posteljinu.

Različite tkanine

Tkanina sa stražnje strane ovog namještaja je različita od ostatka. Često se radi o crnoj tkanini koja se razlikuje po svojoj teksturi. Preporučujemo postavljanje namještaja s ovom značajkom uza zid.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Alova tkanina

Tapiserija "Alova" ugodna je i meka, površina izgleda poput baršuna. Ova tkanina ima certifikat Oeko-Tex Textile Institute-a, što znači da ne sadrži alergene. Zbog ove značajke, Alova tapiserija savršena je za dječju sobu. Tkanina se može očistiti sredstvima za presvlake. Ne perite mokro i ne izlažite visokoj temperaturi.

Značajka tkanine

Tip:
Pliš
Sastav:
100% PES
Gustoća:
185 g/m²
Martindaleovi ciklusi:
35 000

Sving tkanina

"Sving'' tkanina ukrašena je jedinstvenim cvjetnim uzorkom. Sastav ove tkanine osigurava da tapiserija ne sadrži štetne komponente. Osim toga, jamči propusnost zraka, što omogućuje tkanini da se brzo osuši. "Swing" je certificiran od strane Tekstilnog instituta "Oeko-Tex", što znači da tapiserija ne sadrži štetne alergene. Zbog ove značajke tapiserija je savršena za dječju sobu. Tkanina se može očistiti sredstvima za presvlake. Ne obavljajte mokro pranje ili izbjeljivanje.

Značajka tkanine

Tip:
Pliš
Sastav:
75% CO, 25% PES
Gustoća:
250 g/m²
Martindaleovi ciklusi:
100 000

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI