Zidna polica NV52

397 kn
Jamčimo najpovoljniju cijenuUzimajući u obzir jamstvo najbolje cijene, izjednačit ćemo cijenu našeg proizvoda s cijenom istog proizvoda dostupnog u nekoj od e-trgovina koje rade na području Hrvatske, te omogućiti besplatnu dostavu.
Proizvod je dostupan kod proizvođača
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Značajke

Visina:
320 mm
Širina:
1500 mm
Dubina:
240 mm
Prosječno vrijeme za dostavu:
5 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Iveral
Podrijetlo:
Europa

Opis

Kolekcija namještaja NVBF izvrstan je izbor za ljubitelje minimalizma. Glavne značajke ove kolekcije su geometrijski oblici i jednostavan dizajn. Upravo zbog ovih značajki kolekciju namještaja NVBF ćete lako uskladiti s namještajem koji već imate. 

Kolekcija NVBF izvrsna je za dom u kojem su gosti uvijek dobrodošli. Nekoliko opcija boja omogućuje stvaranje različitih kompozicija. Bijele i sive nijanse namještaja savršene su za interijer u industrijskom stilu. Sive površine, koje oponašaju strukturu kamena, izgledaju vrlo elegantno u kombinaciji s mat bijelom bojom. Namještaj s uzorcima prirodnog drva i elementima grafitne boje naglasit će jedinstvenost interijera. Kombinacija bijele i drva dobro će se uklopiti u interijer u skandinavskom stilu. 

Standardni set namještaja za dnevnu sobu uključuje moderno, štedljivo osvjetljenje polica, koje će vam pomoći stvoriti ugodnu i romantičnu atmosferu u vašem domu. Sav namještaj u ovoj kolekciji ima mehanizam za mekano zatvaranje, što znači da će se ladice i vrata lako i tiho zatvoriti.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI