0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Zbirka namještaja Boston AE

Zamislite dom s udobnim prostorom za rad te s potrebnim namještajem koji nije samo udoban, već i moderan. Namještaj kolekcije pomoći će Vam u kreiranju modernog i udobnog prostora za rad. Dizajn namještaja kreiran je kombiniranjem estetike i funkcionalnosti. Jednostavne linije, umirujuće boje: svijetlo siva boja i sjajni grafit zrače modernošću. Bez obzira radite li od kuće ili u uredu, ovaj prostor direktno utječe na našu produktivnost. Obzirom na to, važno je brinuti o ovom kutku. Jedan od najvažnijih čimbenika produktivnog rada čini okolina gdje je lako održati red i harmoniju. U tome će Vam pomoći namještaj s mnogim odjeljcima, kao i prostran radni stol koji će Vam omogućiti udoban prostor za rad te nećete brinuti o nedostatku mjesta. Kreirajte prostor za rad kojem ne nedostaje harmonija i udobnost biranjem namještaja iz kolekcije.

Besplatna dostava

Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske kako bismo osigurali sigurnu isporuku Vašeg namještaja.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili karticom. Također, postoji mogućnost obročnog plaćanja za iznose koji prelaze 500 kuna.

Povrat u roku od 365 dana

Ako niste 100% zadovoljni naručenim proizvodom, možete ga vratiti unutar 365 dana te ćemo Vam naplaćeni iznos u potpunosti refundirati.

Jamstvo najniže cijene

Surađujemo direktno s proizvođačima te se trudimo ponuditi najniže cijene. Ukoliko pronađete isti proizvod s nižom cijenom, izjednačit ćemo Vam cijenu te besplatno dostaviti naručeni proizvod.

1 narudžba = 1 stablo

Za svaku napravljenu i isporučenu narudžbu posadit ćemo stablo. Zahvaljujući Vama, možemo posaditi tisuće stabala!

Nema proizvoda u ovoj sekciji