0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Stolić za kavu Boston CD102

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
450 mm
Širina:
550 mm
Dužina:
1300 mm
Visina nožica:
150 mm
Težina:
31 kg
Maksimalna nosivost:
15 kg
Maksimalna nosivost police:
5 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
6 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Stolni materijal:
  • Medijapan
Tip stola:
  • Polica
Boja:
  • April hrast
Izbor boja:
  • Ne
Materijali:
  • Iveral
  • Drvo
Podrijetlo:
Europa
Kod proizvoda:
257627

Dodatne informacije

Elegancija i detalji klasičnog stila izraženi su u kolekciji namještaja. Prevladavajuća boja „April” hrasta i prirodni drveni detalji ove kolekcije pružit će Vašem domu udobnost i toplinu. 

U modernom svijetu, potrebno je na umu imati jednostavne i prirodne detalje - oni će Vašem domu pružiti udobnost i mir. Izražajne fasade namještaja i metalne ručkice daju namještaju jedinstvenu osobnost. Ova kolakcija namještaja nezaboravne je funkcionalnosti. Prostorne ladice osigurat će dodatan prostor za pohranu, a vi ćete biti u mogućnosti izložiti dragocjene predmete u vitrine ukrašene uglađenim staklom. Sva vrata i ladice zatvorit ćete bez stvaranja dodatne buke, zahvaljujući mehanizmu za meko zatvaranje. Pružite namještaju dašak modernosti dodatkom LED rasvjete koja će pomoći istaknuti dizajn namještaja. Kombinirajte namještaj i kreirajte funkcionalan, udoban i moderan dnevni boravak. Boja „April” hrasta ugodno će Vas iznenaditi toplinom i udobnošću.

Drvene noge
MDF ploča

MDF ploča

MDF označava ploču izrađenu od drvenih vlakana srednje gustoće. Sličan je iveralu, ali se postupak proizvodnje drugačiji. MDF ploča dobiva se lijepljenjem i prešanjem drvenih vlakana da bi se dobila čvrsta ploča. Stoga ove ploče imaju posebno visoku otpornost na lomljenje i savijanje.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI