0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna
+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
1403 mm
Širina:
916 mm
Dubina:
400 mm
Broj vrata:
2
Prosječno vrijeme za dostavu:
29 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Noge:
  • Ne
Vrsta namještaja:
  • S vratima
Ručke:
  • Metalne
Univerzalni kut/strana:
  • Da
Boja:
Ribbeck hrast
Boja:
  • Ribbeck hrast
Izbor boja:
  • Ne
LED:
  • Ne
Materijali:
  • Iveral
  • Kaljeno staklo
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

U potrazi ste za namještajem koji će Vaš dnevni boravak ili blagovaonicu učiniti još udobnijim, no u isto vrijeme i elegantnim prostorijama? Onda je MEAV kolekcija odličan izbor. Važno je obratiti više pažnje okolini u kojoj provodimo mnogo vremena. Odaberite namještaj koji će zadovoljiti i praktičnošću i dizajnom. Kolekcija sadrži upadljive fronte boje „Ribbeck” hrasta sa zlatnim detaljima. Ovdje se lijepo otkrivaju metalne ručkice koje se savršeno uklapaju u dizajn namještaja. Dodatno, možete naručiti LED rasvjetu, koja će istaknuti tople boje kolekcije i naglasiti detalje u vitrinama. Na vitrinama se nalazi termički tretirano kaljeno staklo, a otpornost mu je 5-6 puta veća nego kod običnog stakla. Prostrane ladice, pregršt polica i odjeljaka omogućit će Vam odlaganje najvažnijih predmeta bez mnogo truda. Sukladno danskoj „Hygge” filozofiji, udoban dom jedan je od najvažnijih indikatora sreće. Stvorite sreću kreiranjem udobnog doma punog voljenih ljudi.

Univerzalni namještaj
Kaljeno staklo
Metalne ručkice

Univerzalni namještaj

Univerzalni namještaj savršen je izbor za one koji imaju nedoumice oko strane kuta. Namještaj s ovom značajkom može se sastaviti na obje strane, desnu ili lijevu. Prije samog sastavljanja bezbrižno možete razmisliti koja strana Vam bolje odgovara te namještaj lako prilagoditi svom izboru i prostoru.

Kaljeno staklo

Termički obrađeno staklo, 5-6 puta mehanički otpornije od običnog, neobrađenog stakla. Zahvaljujući termičkoj obradi, staklo postaje otpornije na mehaničke udarce i visoke temperature te njihove fluktuacije. Razbijeno kaljeno staklo lomi se na mnogo sitnih komadića koji nisu oštri kao obično staklo te ne mogu uzrokovati ozljede.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI