0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Kutna garnitura Richmond F104

Preporučeno
+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
800 mm
Širina:
3300 mm
Dubina:
3300 mm
Visina sjedala:
400 mm
Visina nožica:
45 mm
Prosječno vrijeme za dostavu:
10 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Područje za spavanje:
  • Ne
Noge:
  • Drvene
Kutija za posteljinu:
  • Ne
Opruge:
  • Tip Zig Zag
Univerzalni kut:
  • Da
Boja:
  • Tamno sivo
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Tkanina
Materijal trupa:
  • Iveral
  • Drvo
Podrijetlo:
Azija
Robna marka:
Kod proizvoda:
414066

Dodatne informacije

Samo Vas Vaša mašta može zaustaviti! Dizajn, udobnost i najnoviji trendovi - to je ono što spaja ovu kolekciju. Modularni namještaj iz kolekcije omogućuje vam da sami kreirate jedinstveni dizajn koji će se prilagoditi vašim željama i uklopiti u svaki dnevni boravak.

Namještaj kolekcije ima temeljne boje koje se vrlo lako kombiniraju s ostalim namještajem u kući. Tkanina s linearnom teksturom i baršun koriste se za oblaganje namještaja. Sav namještaj u ovoj kolekciji presvučen je istom tkaninom i na stražnjem i na prednjem dijelu, tako da je pogodan za postavljanje u sredini sobe. Tapecirani namještaj izrađen je od Zig Zag opruga koje su zbog svog zakrivljenog oblika vrlo elastične i izdržljive. Zahvaljujući njima, namještaj održava istu udobnost sjedenja tijekom cijele upotrebe. Ovaj namještaj je izuzetno prilagodljiv, tako da možete odabrati desnu ili lijevu verziju prilikom prvog sastavljanja.

Univerzalni namještaj
Jednaka tkanina
Baršun
Zig Zag opruge

Univerzalni namještaj

Univerzalni namještaj savršen je izbor za one koji imaju nedoumice oko strane kuta. Namještaj s ovom značajkom može se sastaviti na obje strane, desnu ili lijevu. Prije samog sastavljanja bezbrižno možete razmisliti koja strana Vam bolje odgovara te namještaj lako prilagoditi svom izboru i prostoru.

Jednaka tkanina

Tkanina koja prekriva stražnju stranu stolice ne razlikuje se od tkanine na prednjoj strani namještaja. Namještaj s ovom značajkom možete postaviti i na sredinu prostorije.

Baršun

Baršun je tkanina luksuzne teksture i izgleda. To je sjenovita tkanina čija se nijansa mijenja ovisno o osvjetljenju. Najbolja svojstva tkanine otkrivaju tamne zemljane boje: zelena, tamno smeđa, siva i plava. U proizvodnji baršuna koriste se primjese sintetike, viskoze i poliamida. Ova tkanina trenutno je vrlo popularna i često se koristi za izradu tapeciranog namještaja i ostalih detalja poput jastučića. Baršun se uklapa u interijer Vašeg doma, stoga ga nemojte izostaviti prilikom odabira novih tkanina. Mjestimično, površina baršuna može izgubiti svoja baršunasta svojstva. Kako brinuti o baršunu? Meka četka ili ručni parni čistač pomoći će oživjeti površinu tkanine. U slučaju prolijevanja tekućine, površinu odmah prebrišite krpom. Nemojte trljati površinu jer to može oštetiti tkaninu. Koristite isključivo sredstva za čišćenje ove tkanine ili toplu vodu i sapun. Prije čišćenja, provjerite sredstvo na neprimjetnom mjestu.

Zig Zag opruge

Zig Zag opruge jedne su od najpopularnijih opruga u proizvodnji tapeciranog namještaja. Postavljaju se na jednakoj udaljenosti jedna od druge i pričvršćuju na okvir namještaja. Zbog svog oblika, ove opruge su elastične i izdržljive. Zahvaljujući njima, tapecirani namještaj održava jednaku udobnost sjedenja tijekom cijelog razdoblja uporabe.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI