0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Stol Springfield B103

Preporučeno
+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
750 mm
Širina:
800 mm
Dužina:
1400 mm
Debljina radne ploče:
25 mm
Visina nožica:
720 mm
Maksimalna nosivost:
38 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
10 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Nastavak:
  • Ne
Stolni materijal:
  • Prirodno drvo furnira
Materijal nogu:
  • Drvo
Boja:
  • Hrast
Izbor boja:
  • Da
Drvo:
  • Hrast
Podrijetlo:
Azija
Kod proizvoda:
415700

Dodatne informacije

Ova jedinstvena kolekcija rođena je iz skandinavskog stila inspiriranog 50-im i 60-im godinama. Moderna, suvremena i bezvremenska. Glavne karakteristike su joj jasne boje, zakošeni uglovi i detalji od drveta. Hrast ili orah glavne su komponente ove kolekcije od kojih se izrađuje tijelo namještaja.U proizvodnji namještaja koriste se daske od prirodnog drveta i drvene noge, tako da je namještaj čvrst i izdržljiv.
Skrivene ručke, koje su izrezane na vratima, dodaju cjelovitost slike, ali namještaj ne gubi svoju funkcionalnost i udobnost. Set namještaja ima višebojne ukrase za ladice, što će omogućiti odabir jednobojnih ili kombiniranih opcija dizajna u boji. Promjenom dekoracija moguće je prilagoditi izgled namještaja i obnoviti imidž kuće, bez promjene samog namještaja.

Prirodno drvo furnira

Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI