0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Chesterfield sofa Augusta B109

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
780 mm
Širina:
2150 mm
Dubina:
870 mm
Širinu područja za spavanje:
1400 mm
Duljina područja za spavanje:
1800 mm
Prosječno vrijeme za dostavu:
10 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Područje za spavanje:
  • Da
Mehanizam za razvlačenje:
  • French clamshell
Noge:
  • Drvene
Kutija za posteljinu:
  • Ne
Boja:
  • Smeđa
Izbor boja:
  • Da
Materijali:
  • Eko koža
Materijal trupa:
  • Iveral
  • Drvo
Podrijetlo:
Azija
Robna marka:
Kod proizvoda:
94387

Dodatne informacije

Drvene noge
S područje za spavanje
Mehanizam za spavanje „French clamshell“
Jednaka tkanina
FSC certifikat

Mehanizam za spavanje „French clamshell“

Unutrašnji madrac je zarolan, a da biste ga odrolali, prvo morate skinuti gornji dio podnožja namještaja i podići madrac. Zatim povucite ugrađenu ručku prema gore i lagano prema sebi. Na taj način presavijte podlogu za spavanje dok ne bude stabilna na tlu. Ovaj mehanizam omogućit će Vam da uživate u funkcionalnom namještaju, kao i da smjestite namještaj tik uz zid.

Jednaka tkanina

Tkanina koja prekriva stražnju stranu stolice ne razlikuje se od tkanine na prednjoj strani namještaja. Namještaj s ovom značajkom možete postaviti i na sredinu prostorije.

FSC certifikat

FSC - globalni šumski certifikatni sustav osnovan je kako bi se osiguralo odgovorno gospodarenje šumama. Proizvodi s ovom oznakom potvrđuju kako su proizvedeni korištenjem organskog drveta iz ekononski vrijednih šuma. Ovaj certifikat posebno je važan za proizvođače namještaja, koji potvrđuju kako se njihove aktivnosti provode u skladu s FSC principima i kriterijima. Klijentu garantira kako su proizvodi proizvedeni u skladu s principima o održivom šumarstvu.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI