0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Vitrina EFBN5

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
1990 mm
Širina:
665 mm
Dubina:
420 mm
Broj vrata:
2
Težina:
55 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
6 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Noge:
  • Ne
Usporivači:
  • Da
Vrsta namještaja:
  • S vratima
Ručke:
  • Metalne
Boja:
  • Craft hrast
Izbor boja:
  • Ne
LED:
  • Da
Materijali:
  • Iveral
  • Medijapan
  • Kaljeno staklo
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

Ako preferirate da Vaš interijer odražava drvene uzorke i ugodne boje - EFBN kolekcija je kao stvorena za Vas. Ovom kolekcijom dominiraju harmonija i prirodnost, bez nedostatka funcionalnosti i neočekivanih detalja. Svijetla bojaArtisan” hrasta ukrašena prirodnim uzorkom drva, upotpunjena tamnim dekoracijama crnog hrasta, glavni je naglasak ove kolekcije. 

Crne metalne ručkice savršeno se uklapaju s horizontalnim linijama namještaja. Integrirana LED rasvjeta pruža kolekciji modernost te ističe njezin ekskluzivan dizajn. Namještaj iz ove kolekcije dolazi s mehanizmom za meko zatvaranje, a zahvaljujući tome vrata i ladice zaustavljaju se netom prije zatvaranja i polako uvlače, bez stvaranja dodatne buke. Prostor unutar namještaja maksimalno je iskorišten - široke i prostrane ladice i police bit će savršene za pospremanje najvažnijih stvari u namještaj ove kolekcije.

Energetski učinkovita LED rasvjeta
MDF ploča
Mehanizam tihog zatvaranja
Kaljeno staklo
Metalne ručkice

MDF ploča

MDF označava ploču izrađenu od drvenih vlakana srednje gustoće. Sličan je iveralu, ali se postupak proizvodnje drugačiji. MDF ploča dobiva se lijepljenjem i prešanjem drvenih vlakana da bi se dobila čvrsta ploča. Stoga ove ploče imaju posebno visoku otpornost na lomljenje i savijanje.

Mehanizam tihog zatvaranja

Ovaj mehanizam poseban je po tome što štiti vrata i ladicu od brzog zatvaranja. Zahvaljujući posebnim zaklopkama, vrata i ladice zaustavljaju se neposredno prije zatvaranja i polako uvlače, pa ne stvara buku.

Kaljeno staklo

Termički obrađeno staklo, 5-6 puta mehanički otpornije od običnog, neobrađenog stakla. Zahvaljujući termičkoj obradi, staklo postaje otpornije na mehaničke udarce i visoke temperature te njihove fluktuacije. Razbijeno kaljeno staklo lomi se na mnogo sitnih komadića koji nisu oštri kao obično staklo te ne mogu uzrokovati ozljede.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI