Besplatna dostava

Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske kako bismo osigurali sigurnu isporuku Vašeg namještaja.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili karticom. Također, postoji mogućnost obročnog plaćanja za iznose koji prelaze 3.500,00 kuna.

Povrat u roku od 365 dana

Ako niste 100% zadovoljni naručenim proizvodom, možete ga vratiti unutar 365 dana te ćemo Vam naplaćeni iznos u potpunosti refundirati.

Više od 100 000 komada namještaja

Cilj nam je da naš asortiman bude najveći u Hrvatskoj.

Jamstvo najniže cijene

Surađujemo direktno s proizvođačima te se trudimo ponuditi najniže cijene. Ukoliko pronađete isti proizvod s nižom cijenom, izjednačit ćemo Vam cijenu te besplatno dostaviti naručeni proizvod.

1 narudžba = 1 stablo

Za svaku napravljenu i isporučenu narudžbu posadit ćemo stablo. Zahvaljujući Vama, možemo posaditi tisuće stabala!

Izjava o privatnosti

1. Vaša nam je privatnost od velike važnosti. Držimo se triju najbitnijih principa:

1.1. Nećemo Vas tražiti informaciju ukoliko uistinu ne postoji potreba za istom.

1.2. Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti dijeliti trećim stranama osim u slučaju zakonskih obaveza, za potrebe poboljšanja naših proizvoda ili zaštite vlastitih prava.

1.3. Nećemo spremati osobne informacije osim u slučaju postojanja potrebe zbog trenutnih operacija na našem serveru.

 

Posjetitelji stranice

2.1. Kao i većina web stranica, Namjestaj.hr sakuplja i koristi informacije poput vrste preglednika, preferiranog jezika, posjećenih stranica, datuma i vremena posjećivanja stranice u svrhu boljeg razumijevanja interesa posjetitelja stranice Namjestaj.hr i načina na koji se ista pretražuje i koristi.

 

Zaštita osobnih informacija

3.1. Namjestaj.hr dopušta pristup potencijalno osobnim i osobnim informacijama posjetitelja isključivo svojim zaposlenicima, izvođačima radova i povezanim organizacijama:

3.1.1. Kojima su iste potrebne kako bi omogućile procese na stranici Namjestaj.hr ili kako bi omogućile usluge na Namjestaj.hr stranici.

3.1.2. Koje su pristale ne otkrivati iste trećim stranama. Dio zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija mogu biti locirani izvan Vaše zemlje. Koristeći stranicu Namjestaj.hr, pristajete na dijeljenje informacija s navedenim stranama.

3.2. Namjestaj.hr neće otkrivati, iznajmljivati niti prodavati potencijalno osobne i osobne informacije trećim stranama, osim u slučaju da je u pitanju sudski poziv, sudski nalog ili druga vrsta zahtjeva zakonodavnih službi ili u slučaju da Namjestaj.hr vjeruje da postoji opravdana potreba zaštite autorskih ili drugih prava tvrtke Namjestaj.hr, trećih strana ili javnosti općenito. Ukoliko ste registrirani korisnik Namjestaj.hr i unijeli ste svoju mail adresu, Namjestaj.hr može povremeno slati e-mail s novostima, tražiti povratne informacije ili slati ponude kako bismo Vas informirali o novostima na Namjestaj.hr stranici i našim proizvodima. Očekujemo da će ovakvi e-mailovi biti svedeni na minimum. Ako nam pošaljete mail (bilo kakve povratne informacije mailom ili mail našoj korisničkoj podršci), zadržavamo pravo objaviti isti u svrhu razjašnjavanja ili odgovora na Vaš upit ili u svrhu pomaganja drugim klijentima. Namjestaj.hr poduzima sve moguće mjere u svrhu zaštite od neautoriziranog pristupa, korištenja, promjene ili uništavanja potencijalno osobnih i osobnih informacija.

 

Kako štitimo Vaše podatke?

4.1. Implementirali smo niz sigurnosnih mjera u svrhu zaštite Vaših osobnih informacija prilikom slanja narudžbe ili pristupa Vašim osobnim informacijama.

4.2. Nudimo korištenje sigurnog servera. Sve osjetljive informacije koje su nam prenesene putem Secure Socket Layer (SSL) protokola te zatim kodirane u našu bazu naplate dostupne su isključivo autoriziranim osobama s posebnim pravima za pristup takvim sustavima i obavezni su iste informacije držati tajnima.

 

Korištenje podataka

5.1. Prikupljene podatke koristimo na sljedeće načine:

5.1.1. Povremeno slanje naših novosti i promocija.

5.1.2. Kako bismo osigurali što efikasniji rad stranice za Vas i Vaše računalo.

5.1.3. Kako bismo Vam osigurali informacije, proizvode i servise koje zatražite od nas ili za koje smatramo da bi Vas mogli zanimati ukoliko ste pristali da Vas o istom kontaktiramo.

5.1.4. Kako bismo izvršili bilo kakvu obavezu različiih ugovora u koje smo stupili s Vama.

5.1.5. Kako bismo Vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge koje ste odabrali koristiti.

5.1.6. Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi.

5.2. Kao što je navedeno u nastavku, trenutno nemamo namjeru dijeliti Vaše informacije s trećim stranama, ali ako isto napravimo u budućnosti, bit ćete obaviješteni o istome i dobit ćete mogućnost odjaviti se s mailing liste treće strane.

 

Adrese i kolačići

6.1. Postoji mogućnost sakupljanja informacija o Vašem računalu, uključujući IP adresu, operativni sustav, vrstu preglednika zbog administracije sustava i izrade izvješća za oglašavanje. Navedeni su statistički podaci o načinu korištenja preglednika te ne odaju nikakve privatne informacije.

6.2. Iz istog razloga, sakupljamo informacije i o općenitom korištenju interneta koristeći kolačiće koji se skladište na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene s tvrdog diska Vašeg računala. Pomažu nam u unaprijeđenju naše stranice i isporuci kvalitetnije usluge. Omogućuju nam:

6.2.1. Procjena publike i uzoraka korištenja.

6.2.2. Skladištenje informacija o Vašim preferencijama te individualnoj prilagodbi naše stranice Vašim osobnim interesima.

6.2.3. Kako bi Vam ubrzali pretraživanje.

6.2.4. Radi prepozavanja povratka na našu stranicu.

6.3. Sljedeće vrste kolačića mogu se koristiti tijekom Vaše posjete:

6.3.1. Sesijski kolačići koji se brišu nakon svake posjete.

6.3.2. Stalni kolačići koji vrijede tijekom korištenja stranice i koriste se kako bi izbjegli potrebu detektiranja Vaše zemlje na početku svakog pregledavanja.

6.3.3. E-mail kolačići koje na Vašem računalu postavlja e-mail koji ste zaprimili od nas, a pristupa im naša stranici u trenutku posjete i korištenja naše stranice.

6.3.4. Kolačići trećih strana koje koriste naši partneri kako bi nam pomogli izmjeriti broj posjetitelja stranice i pomoći pri oglašavanju.

6.4. Možete zabraniti korištenje kolačića u bilo kojem trenu aktivacijom postavke koja će Vam omogućiti odbijanje postavki kolačića. Ukoliko odaberete ovu opciju, nećete biti u mogućnosti koristiti određene dijelove naše stranice. Ukoliko niste odabrali opciju da Vaš preglednik odbija prikupljanje kolačića, naš će sustav iste prikupljati kada se ulogirate na našu stranicu. Ukoliko nastavite koristiti stranicu bez blokiranja iste opcije, pristajete na korištenje kolačića na našoj stranici.

6.5. Glavne vrste kolačića korištene na našoj stranici:

Ime kolačića

Radno vrijeme

Za što se koristi

sid_customer

2 tjedna 

Ovaj je kolačić neophodan kako bi naša stranica funkcionirala ispravno. Koristi se kada klijent dodaje proizvod u košaricu. Ovaj Vam kolačić omogućuje da izvršite narudžbu na stranici Namjestaj.hr.

PHPSESSID

Dok se preglednik ne zatvori

Kolačić je potreban kako bi stranica funkcionirala ispravno.

_utma

2 godine

Čuva informacija o broju posjeta od prvog do zadnjeg. 

_utmb

30 minuta

Čuva informaciju o vremenu kada je klijent pristupio stranici.

_utmc

Do kraja sesije

Čuva informaciju o vremenu kada je klijent napustion stranicu. Nakon 30 minuta, ako se korisnik ne vrati na stranicu, kolačić se automatski prestaje koristiti.

_utmz

6 mjeseci

Čuva informaciju odakle je korisnik preusmjeren na našu web stranicu, koji je pretraživač korišten, koji link je odabran, koje su ključne riječi korištene i iz koje zemlje je posjetitelj stranice.

6.6. Uklanjanje pohranjenih kolačića za:

Uvjeti korištenja, obavijesti i revizije

7.1. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi privatnosti na stranici Namjestaj.hr, molimo Vas da nas kontaktirate s detaljnim opisom, a potom ćemo pokušati riješiti poteškoću u što kraćem roku.

7.2. Naš se posao konstantno mijenja, te se sukladno tome mogu mijenjati i uvjeti zaštite podataka, uvjeti korištenja, te prodaje. Poželjno je provjeriti moguće promjene s vremena na vrijeme. Ukoliko nije drugačije navedeno, ne mijenjamo naša pravila i običaje na štetu privatnosti korisnika prikupljenih informacija bez prethodnog traženja na pristanak afektiranih istim promjenama.

Pravila biltena

Kada se pretplatite na naš newsletter, mi, Namjestaj.hr, dodajemo Vašu e-mail adresu na našu pretplatničku listu. Dok god je Vaša adresa na našoj listi pretplatnika, znamo da Vam možemo slati e-mailove s porukama. U svakom trenutku možete otkazati svoju pretplatu klikom na poveznicu ''Otkaži pretplatu'' u e-mailu koji ste zaprimili ili slanjem poruke na e-mail adresu info@namjestaj.hr. Postoji mogućnost da e-mailove šaljemo i putem treće osobe, konkretno sustava koji olakšava uslugu. Imajte na umu da su mailing liste neovisne jedna od druge. Ako odlučite otkazati pretplatu na naš newsletter, još uvijek ćete dobivati poruke vezane uz Vaš osobni profil (informacije o statusu narudžbe, e-mailove vezane uz promjene lozinke i slično). Ako odlučite kako više ne želite koristiti usluge našeg web-shopa te ako biste željeli da Vaše osobne podatke uklonimo iz naše baze podataka (odnosno ako biste željeli zaprimiti sve osobne podatke iz naše baze povezane s Vašim osobnim profilom), slobodno nam pošaljite poruku na info@namjestaj.hr. Ako mislite da su Vaši osobni podaci korišteni na Vama neprihvatljiv način, imate pravo obratiti se nadležnoj instituciji. Europski pravilnik o zaštiti osobnih podataka obvezuje nas da Vam ukažemo na Vaša prava vezana uz zaštitu osobnih podataka - nije nam namjera koristiti ih za svrhu koja bi bila protivna Vašim osobnim pravima.