Košarica

Sadržaj košarice

Košarica je prazna

Pozdrav!

Sadržaj košarice

0

Tvoja košarica je prazna

 • Pozdrav!

 • Popis želja

  Izjava o privatnosti

  1.1 Vaša nam je privatnost od velike važnosti te se držimo se najbitnijih principa:

  1. Nećemo Vas tražiti informaciju ukoliko uistinu ne postoji potreba za istom.
  2. Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti dijeliti trećim stranama osim u slučaju zakonskih obaveza, za potrebe poboljšanja naših proizvoda ili zaštite vlastitih prava.
  3. Nećemo spremati osobne informacije osim u slučaju postojanja potrebe zbog trenutnih operacija na našem serveru.

  1.2. Voditelj obrade osobnih podataka koje prikupljamo na web stranici Namjestaj.hr je Furniture1 d.o.o., odnosno subjekt koji određuje svrhu i način na koji će podaci biti obrađeni i slijedom toga odgovoran za to da se osobni podaci kupca obrađuju ispravno i sigurno u skladu s važećim zakonodavstvom u Republici Hrvatskoj.

   

  Furniture1 d.o.o poštuje Vašu privatnost

  Furniture1 d.o.o. (“mi”, “nas”, “naš”) poštuje Vašu privatnost i obvezuje se na obradu Vaših osobnih podataka uz visoku razinu sigurnosti i u skladu s primjenjivim zakonodavstvom o zaštiti podataka. Ova politika privatnosti opisuje kako obrađujemo Vaše osobne podatke ako ste naš kupac ili posjetitelj naše web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj zaštiti privatnosti, uvijek ste dobrodošli da nas kontaktirate. Naši i kontakt podaci našeg službenika za zaštitu podataka dostupni su u odjeljku „Podaci za kontakt” u nastavku.

   

  Furniture1 d.o.o. Je kontrolor

  Mi smo voditelj obrade Vaših osobnih podataka i stoga smo odgovorni osigurati da se Vaši osobni podaci obrađuju ispravno i sigurno u skladu s primjenjivim zakonodavstvom. Prodajemo proizvode pod nekoliko različitih brendova i putem nekoliko različitih web stranica. Mi smo voditelj obrade osobnih podataka za osobne podatke prikupljene na sljedećim web stranicama:

   

  Informacije o tome gdje prikupljamo Vaše osobne podatke, koje osobne podatke obrađujemo, svrhe za koje namjeravamo obrađivati Vaše osobne podatke, pravni temelj za odgovarajuću aktivnost obrade i primjenjiva razdoblja čuvanja navedeni su u tablici u nastavku. Niste obavezni dijeliti svoje osobne podatke s nama. Međutim, ako odlučite ne dijeliti nikakve osobne podatke s nama, nećemo Vam moći prodavati ili isporučivati proizvode, pružati Vam korisničku podršku, slati Vam reklamne sadržaje ili na drugi način komunicirati s Vama u svrhu pružanja naših usluga.

   Podaci koji se odnose na naše kupce

   Otkuda prikupljamo osobne podatke Kategorije osobnih podataka Svrha Pravni temelj
   Od Vas Ime, e-pošta, telefonski broj i svi drugi osobni podaci koje odlučite podijeliti s našom korisničkom podrškom Pružiti korisničku podršku Obrada je nužna za naš legitimni interes za pružanje korisničke podrške na zahtjev (legitiman interes)
   Od Vas Ime, e-mail, tehnički podaci, npr. IP adresa, jedinstveni ID uređaja, preglednik, drugi podaci iz kolačića ili sličnih tehnologija praćenja, online ponašanje, npr. koje proizvode ste kupili Analiziranja Vašeg online ponašanja, personalizirati i poslati Vam marketing Obrada je nužna za naš legitimni interes za reklamiranje naših proizvoda i usluga (legitiman interes)
   Od Vas Osobni podaci koje ste naveli u recenziji, npr. ime Podijeliti recenzije s drugim kupcima i prilagoditi naše proizvode i našu ponudu Obrada je neophodna za naš legitimni interes za dijeljenje recenzija i prilagođavanje proizvoda na temelju takvih recenzija (legitiman interes)
   Od Vas Ime, e-pošta, informacije o Vašoj kupnji i korištenju proizvoda Administriranja povrata Izvršenje ugovora
   Od Vas Ime, e-mail, informacije o Vašim kupnjama Za ispunjavanje zakonskih zahtjeva, npr. zakonodavstvo u vezi povrata, računovodstva, poreza i sigurnosti proizvoda Obrada je nužna za poštivanje naših zakonskih obveza
   Od Vas Ime, e-mail, informacije o Vašim kupnjama Zaštite naših pravnih interesa, npr. u slučaju neplaćanja Obrada je nužna za naš legitimni interes u zaštiti naših pravnih interesa, npr. primiti uplatu (legitimni interes)

       

      Naši kanali na društvenim medijima

      Osobne podatke kojima se pristupa putem naših kanala društvenih medija obrađujemo u svrhu promocije nas i naših proizvoda te za interakciju s postojećim kupcima, potencijalnim kupcima i partnerima. Obrada je nužna za naš legitimni interes u promoviranju nas i naših proizvoda te interakciji s postojećim kupcima, potencijalnim kupcima i partnerima (legitiman interes). Osobni podaci obrađuju se onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe obrade. Za informacije o obradi osobnih podataka na platformama u vezi s Vašim posjetom našim kanalima društvenih medija kao što su Facebook, Instagram, pogledajte politiku privatnosti dotične platforme.

      Osobne podatke ne otkrivamo trećim stranama, osim kada je to potrebno za ispunjenje zakonske obveze ili za ispunjenje svrhe za koju obrađujemo Vaše osobne podatke.

      Situacije u kojima Vaši osobni podaci mogu biti otkriveni trećim stranama navedene su u tablici u nastavku.

       

      Treća strana Razlog za otkrivanje trećoj strani Otkriveni osobni podaci
      Ostala poduzeća unutar naše grupe poduzeća Osobni podaci će se možda trebati otkriti drugim tvrtkama unutar naše grupe jer se središnjim funkcijama kao što su analiza, marketing i financije zajednički upravlja unutar grupe tvrtki čiji smo dio. Ime, broj telefona, e-mail, adresa
      Dobavljači i partneri Vaše osobne podatke možemo otkriti dobavljačima i/ili partnerima ako dobavljači i/ili partneri trebaju Vaše osobne podatke kako bi ispunili svoje obveze prema nama, npr. pružatelji usluga u oblaku. Ime, broj telefona, e-mail, adresa
      Vlasti Osobni podaci mogu se otkriti nadležnim tijelima kada je to potrebno radi usklađenosti s našim zakonskim obvezama. Ime, broj telefona, e-mail, adresa
      Prodaja Ako namjeravamo prenijeti cijelo ili dio našeg poslovanja, osobni podaci mogu biti otkriveni potencijalnom kupcu. Ime, broj telefona, e-mail, adresa, podaci o narudžbi
      Marketinški partneri Osobni podaci mogu se otkriti partnerima trećih strana u marketinške svrhe. Ime, prezime, e-mail

       

      Prijenos osobnih podataka trećim stranama

      Osobni podaci korisnika i kupca i svrhe obrade osobnih podataka:

      Voditelj obrade obrađuje osobne podatke korisnika i kupaca ("dalje u tekstu „Osobni podaci") u sljedeće svrhe:

       Registracija i autentifikacija korisnika u online trgovini:

      • Ime, prezime, e-mail adresa i lozinka, kao i podaci o autentifikaciji i profilu korisnika dobiveni od trećih strana (npr. od „Meta Platforms, Inc.", „Google LLC" i sličnih subjekata) u skladu s uputama korisnika i izbora;
      • Pružatelji usluga mogu postaviti i pristupiti kolačićima za personalizirano online oglašavanje:

      • "Meta Platforms, Inc." Politiku privatnosti ovog pružatelja usluga možete pronaći ovdje
      • "Google, LLC." Politiku privatnosti ovog pružatelja usluga možete pronaći ovdje

       

      Vaša prava

      U nastavku slijedi sažetak prava koja imate kao subjekt podataka prema GDPR-u.


      Pravo na povlačenje privole

      Kada se obrada Vaših osobnih podataka temelji na Vašoj privoli kao pravnoj osnovi, imate pravo povući svoju privolu u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih na dnu ove politike privatnosti.


      Pravo pristupa

      Imate pravo dobiti informaciju o tome obrađujemo li osobne podatke o Vama i u takvim slučajevima dobiti kopiju osobnih podataka uključujući informacije o svrhama obrade, kategorijama osobnih podataka koji se obrađuju, kategorijama primatelja osobnih podataka, zadržavanju razdoblja, Vaša prava u vezi s obradom, postojanje automatiziranog donošenja odluka, informacije o odgovarajućim zaštitnim mjerama u vezi s prijenosom Vaših osobnih podataka u zemlje izvan EU/EEA i, ako osobni podaci nisu prikupljeni od Vas, odakle se podaci prikupljaju.


      Pravo na ispravak

      Ako su osobni podaci koje obrađujemo o Vama netočni, nepotpuni ili zastarjeli, imate pravo zatražiti od nas ispravak ili dopunu takvih osobnih podataka bez nepotrebnog odgađanja.


      Pravo na zaborav

      Često imate pravo zatražiti brisanje svojih osobnih podataka bez nepotrebnog odgađanja. Takav je slučaj kada (i) osobni podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su obrađivani, (ii) povučete svoj pristanak i ne postoji druga pravna osnova za obradu, (iii) usprotivili ste se obradi Vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga ili obradi koja se temelji na legitimnom interesu kao pravnoj osnovi i ne možemo pokazati konačne razloge za obradu koji prevladavaju nad Vašim interesima, pravima i slobodama, (iv) obrada se ne odvija radi uspostavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva, (v) osobni podaci su nezakonito obrađeni ili (vi) osobni podaci moraju biti izbrisani radi poštivanja zakonske obveze.


      Pravo na prigovor

      U svakom trenutku imate pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koja se temelji na legitimnom interesu kao pravnoj osnovi .Osim toga, uvijek imate pravo prigovora na obradu Vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. Tada ćemo prestati obrađivati osobne podatke, osim ako ne možemo dokazati uvjerljive legitimne razloge za obradu koji prevladavaju nad Vašim interesima, pravima i slobodama, ili ako se obrada odvija za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva.


      Pravo na ograničenje obrade

      Pod određenim okolnostima imate pravo zatražiti da ograničimo obradu Vaših osobnih podataka. Takav slučaj je kada (i) smatrate da osobni podaci nisu točni i čekate našu provjeru točnosti osobnih podataka, (ii) obrada je nezakonita i Vi, umjesto brisanja osobnih podataka, želite da da se obrada ograniči, (iii) više ne trebamo osobne podatke za potrebe obrade, ali su Vam potrebni za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva ili (iv) kada ste se usprotivili obradi na temelju legitimnog interesa i čekate provjeru nadmašuju li naši legitimni razlozi Vaše.


      Pravo na prenosivost podataka

      Kada se osobni podaci koje ste nam dostavili obrađuju automatiziranim sredstvima i na temelju Vašeg pristanka ili na temelju ugovora s Vama kao pravne osnove, imate pravo dobiti svoje osobne podatke u uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu i zatražiti da se takvi osobni podaci prenose drugom voditelju obrade.


      Pravo na podnošenje prigovora

      Imate pravo podnijeti pritužbe u vezi s našom obradom Vaših osobnih podataka u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10000 Zagreb.


      Promjene ove politike

      Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku. U slučaju promjena ove Politike privatnosti, objavit ćemo izmijenjenu Politiku privatnosti na https://www.namjestaj.hr/ s informacijama o tome kada će izmjene stupiti na snagu. Nadalje, o izmjenama i dopunama možemo obavijestiti i na druge odgovarajuće načine.

       

      Podaci za kontakt

      Nemojte se ustručavati kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti, obradi Vaših osobnih podataka ili ako želite ostvariti svoja prava prema ovoj politici privatnosti ili važećim zakonima.

        • FURNITURE1 d.o.o.
        • OIB: 33412662987
        • Prosinačka ulica 3, 10431 Kerestinec (Grad Sveta Nedelja)
        • [email protected]

       

      Posjetitelji stranice

      Kao i većina web stranica, Namjestaj.hr sakuplja i koristi informacije poput vrste preglednika, preferiranog jezika, posjećenih stranica, datuma i vremena posjećivanja stranice u svrhu boljeg razumijevanja interesa posjetitelja stranice Namjestaj.hr i načina na koji se ista pretražuje i koristi.

       

      Zaštita osobnih informacija

      3.1. Namjestaj.hr dopušta pristup potencijalno osobnim i osobnim informacijama posjetitelja isključivo svojim zaposlenicima, izvođačima radova i povezanim organizacijama:

      • 3.1.1. Kojima su iste potrebne kako bi omogućile procese na stranici Namjestaj.hr ili kako bi omogućile usluge na Namjestaj.hr stranici.
      • 3.1.2. Koje su pristale ne otkrivati iste trećim stranama. Dio zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija mogu biti locirani izvan Vaše zemlje. Koristeći stranicu Namjestaj.hr, pristajete na dijeljenje informacija s navedenim stranama.
      • 3.2. Namjestaj.hr neće otkrivati, iznajmljivati niti prodavati potencijalno osobne i osobne informacije trećim stranama, osim u slučaju da je u pitanju sudski poziv, sudski nalog ili druga vrsta zahtjeva zakonodavnih službi ili u slučaju da Namjestaj.hr vjeruje da postoji opravdana potreba zaštite autorskih ili drugih prava tvrtke Namjestaj.hr, trećih strana ili javnosti općenito. Ukoliko ste registrirani korisnik Namjestaj.hr i unijeli ste svoju mail adresu, Namjestaj.hr može povremeno slati e-mail s novostima, tražiti povratne informacije ili slati ponude kako bismo Vas informirali o novostima na Namjestaj.hr stranici i našim proizvodima. Očekujemo da će ovakvi e-mailovi biti svedeni na minimum. Ako nam pošaljete mail (bilo kakve povratne informacije mailom ili mail našoj korisničkoj podršci), zadržavamo pravo objaviti isti u svrhu razjašnjavanja ili odgovora na Vaš upit ili u svrhu pomaganja drugim klijentima. Namjestaj.hr poduzima sve moguće mjere u svrhu zaštite od neautoriziranog pristupa, korištenja, promjene ili uništavanja potencijalno osobnih i osobnih informacija.

       

      Kako štitimo Vaše podatke?

      4.1. Implementirali smo niz sigurnosnih mjera u svrhu zaštite Vaših osobnih informacija prilikom slanja narudžbe ili pristupa Vašim osobnim informacijama.

      4.2. Nudimo korištenje sigurnog servera. Sve osjetljive informacije koje su nam prenesene putem Secure Socket Layer (SSL) protokola te zatim kodirane u našu bazu naplate dostupne su isključivo autoriziranim osobama s posebnim pravima za pristup takvim sustavima i obavezni su iste informacije držati tajnima.

       

      Korištenje podataka

      5.1. Prikupljene podatke koristimo na sljedeće načine:

      • 5.1.1. Povremeno slanje naših novosti i promocija.
      • 5.1.2. Kako bismo osigurali što efikasniji rad stranice za Vas i Vaše računalo.
      • 5.1.3. Kako bismo Vam osigurali informacije, proizvode i servise koje zatražite od nas ili za koje smatramo da bi Vas mogli zanimati ukoliko ste pristali da Vas o istom kontaktiramo.
      • 5.1.4. Kako bismo izvršili bilo kakvu obavezu različiih ugovora u koje smo stupili s Vama.
      • 5.1.5. Kako bismo Vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge koje ste odabrali koristiti.
      • 5.1.6. Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi.

      5.2. Kao što je navedeno u nastavku, trenutno nemamo namjeru dijeliti Vaše informacije s trećim stranama, ali ako isto napravimo u budućnosti, bit ćete obaviješteni o istome i dobit ćete mogućnost odjaviti se s mailing liste treće strane.

       

      Upravljanje i brisanje osobnih podataka

      Kupac ima pravo pristupiti svojim osobnim podacima te zatražiti ispravak neispravnih, nepotpunih te netočnih podataka ili zatražiti uklanjanje osobnih podataka putem e-maila. E-mail: [email protected]. U ovom slučaju, prodavač je obavezan odmah ispuniti zahtjev kupca (u roku od 30 dana).

       

      Adrese i kolačići

      6.1. Postoji mogućnost sakupljanja informacija o Vašem računalu, uključujući IP adresu, operativni sustav, vrstu preglednika zbog administracije sustava i izrade izvješća za oglašavanje. Navedeni su statistički podaci o načinu korištenja preglednika te ne odaju nikakve privatne informacije.

      6.2. Iz istog razloga, sakupljamo informacije i o općenitom korištenju interneta koristeći kolačiće koji se skladište na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene s tvrdog diska Vašeg računala. Pomažu nam u unaprijeđenju naše stranice i isporuci kvalitetnije usluge. Omogućuju nam:

      • 6.2.1. Procjena publike i uzoraka korištenja.
      • 6.2.2. Skladištenje informacija o Vašim preferencijama te individualnoj prilagodbi naše stranice Vašim osobnim interesima.
      • 6.2.3. Kako bi Vam ubrzali pretraživanje.
      • 6.2.4. Radi prepozavanja povratka na našu stranicu.

      6.3. Sljedeće vrste kolačića mogu se koristiti tijekom Vaše posjete:

      • 6.3.1. Sesijski kolačići koji se brišu nakon svake posjete.
      • 6.3.2. Stalni kolačići koji vrijede tijekom korištenja stranice i koriste se kako bi izbjegli potrebu detektiranja Vaše zemlje na početku svakog pregledavanja.
      • 6.3.3. E-mail kolačići koje na Vašem računalu postavlja e-mail koji ste zaprimili od nas, a pristupa im naša stranici u trenutku posjete i korištenja naše stranice.
      • 6.3.4. Kolačići trećih strana koje koriste naši partneri kako bi nam pomogli izmjeriti broj posjetitelja stranice i pomoći pri oglašavanju.

      6.4. Možete zabraniti korištenje kolačića u bilo kojem trenu aktivacijom postavke koja će Vam omogućiti odbijanje postavki kolačića. Ukoliko odaberete ovu opciju, nećete biti u mogućnosti koristiti određene dijelove naše stranice. Ukoliko niste odabrali opciju da Vaš preglednik odbija prikupljanje kolačića, naš će sustav iste prikupljati kada se ulogirate na našu stranicu. Ukoliko nastavite koristiti stranicu bez blokiranja iste opcije, pristajete na korištenje kolačića na našoj stranici.

       

      6.7. Uklanjanje pohranjenih kolačića za:

       

      Uvjeti korištenja, obavijesti i revizije

      7.1. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi privatnosti na stranici Namjestaj.hr, molimo Vas da nas kontaktirate s detaljnim opisom, a potom ćemo pokušati riješiti poteškoću u što kraćem roku.

      7.2. Naš se posao konstantno mijenja, te se sukladno tome mogu mijenjati i uvjeti zaštite podataka, uvjeti korištenja, te prodaje. Poželjno je provjeriti moguće promjene s vremena na vrijeme. Ukoliko nije drugačije navedeno, ne mijenjamo naša pravila i običaje na štetu privatnosti korisnika prikupljenih informacija bez prethodnog traženja na pristanak afektiranih istim promjenama.

       

      Prijenos osobnih podataka trećim stranama

      8.1. Kako bi se procijenila kvaliteta proizvoda kojeg kupac naručuje, kupac se može kontaktirati putem e-pošte nakon dostavljene narudžbe. Kupca se moli da ostavi komentar i ocijeni kupljeni proizvod. U tu svrhu e-pošta kupca može se proslijediti trećim stranama. Za Furniture1 ovu uslugu pruža TestFreaks AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Švedska.

      8.2. Ostavljanjem recenzija i fotografija kupac pristaje da se iste objave na društvenim mrežama Namjestaj.hr.

      8.3. Nakon što se posjetitelji pretplate na newsletter Furniture1 i daju adresu svoje e pošte, ona se može proslijediti trećim stranama. Uslugu slanja biltena za Furniture1 pruža UAB MailerLite, Jono Basanavičiaus str. 15, LT-03108 Vilnius, Litva.

       

      Pravila biltena

      Kada se pretplatite na naš newsletter, mi, Namjestaj.hr, dodajemo Vašu e-mail adresu na našu pretplatničku listu. Dok god je Vaša adresa na našoj listi pretplatnika, znamo da Vam možemo slati e-mailove s porukama. U svakom trenutku možete otkazati svoju pretplatu klikom na poveznicu „Otkaži pretplatu” u e-mailu koji ste zaprimili ili slanjem poruke na e-mail adresu [email protected]. Postoji mogućnost da e-mailove šaljemo i putem treće osobe, konkretno sustava koji olakšava uslugu. Imajte na umu da su mailing liste neovisne jedna od druge. Ako odlučite otkazati pretplatu na naš newsletter, još uvijek ćete dobivati poruke vezane uz Vaš osobni profil (informacije o statusu narudžbe, e-mailove vezane uz promjene lozinke i slično). Ako odlučite kako više ne želite koristiti usluge našeg web-shopa te ako biste željeli da Vaše osobne podatke uklonimo iz naše baze podataka (odnosno ako biste željeli zaprimiti sve osobne podatke iz naše baze povezane s Vašim osobnim profilom), slobodno nam pošaljite poruku na [email protected]. Ako mislite da su Vaši osobni podaci korišteni na Vama neprihvatljiv način, imate pravo obratiti se nadležnoj instituciji. Europski pravilnik o zaštiti osobnih podataka obvezuje nas da Vam ukažemo na Vaša prava vezana uz zaštitu osobnih podataka - nije nam namjera koristiti ih za svrhu koja bi bila protivna Vašim osobnim pravima.

       

      Kolačići

      Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije praćenja kako bismo omogućili funkcioniranje naših web stranica omogućavanjem određenih funkcija, kako bismo poboljšali web stranicu i poslali bolji i personaliziraniji marketing. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. [Kolačiće koristimo u skladu s ovom politikom privatnosti i našom politikom kolačića - pogledajte poveznicu na politiku kolačića].