Košarica

Sadržaj košarice

Košarica je prazna

Sadržaj košarice

0

Tvoja košarica je prazna

  • Profil
  • Popis želja
  • Cart
    Košarica je prazna

Informacije o dostavi

Besplatna dostava

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu. Uz dodatnu naknadu od 15 €, dostavljač može unijeti namještaj u vaš prostor. Plaćen unos moguć je za namještaj koji jedna osoba samostalno može unijeti u prostor. Kod većih proizvoda koje jedna osoba ne može unijeti sama, naš dostavljač će Vam rado besplatno pomoći. U tom je slučaju potrebno osigurati barem jednu osobu koja će pomoći našem dostavljaču.

Specijalizirani prijevoz

Sve narudžbe dostavljamo specijaliziranim prijevozom - čuvamo i brinemo o paketima te smo odgovorni za namještaj sve dok sigurno ne stigne u vaš dom. Ako se vaša adresa dostave nalazi u staroj gradskoj jezgri, što zahtijeva posebne uvjete dostave, namještaj možemo besplatno dostaviti na pretovarno mjesto. Nažalost, nismo u mogućnosti organizirati rezervaciju termina dostave i plaćanje prijevoza narudžbe od pretovarnog mjesta do odabrane adrese.

Isporuka u dogovoreno vrijeme

Trudimo se dogovoriti vrijeme dostava tako da vaša narudžba stigne u vaš dom u vrijeme koje vama odgovara. Dan prije isporuke namještaja kontaktiramo kupca kako bismo dogovorili vrijeme dostave. Na dan dostave narudžbe, naš dostavljač kontaktira kupca kako bi ga obavijestio o dolasku.

Plaćanje po primitku robe

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Platiti možete gotovinom ili karticom prilikom dostave vaše narudžbe.

Vrijeme isporuke

U opisu proizvoda naznačeno je prosječno vrijeme dostave koje se računa od dana potvrde narudžbe. Nakon što potvrdimo vašu narudžbu, o tome ćemo vas obavijestiti putem telefonskog poziva / e-pošte i SMS poruke. Status svoje narudžbe možete pratiti i ovdje.

Često postavljana pitanja

Dostava

Koliki je trošak dostave?

Nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe na kopnu i na otoke povezane mostom (do krajnje točke dostupne dostavnom vozilu).

Naknada za dostavu na Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu točku na kopnu.

Mogu li pratiti status svoje narudžbe?

Da, nakon što je potvrdimo, svoju narudžbu možete pratiti unosom broja narudžbe i adrese e-pošte ili broja mobitela koji ste naveli prilikom slanja narudžbe. To možete učiniti ovdje: https://www.namjestaj.hr/order-tracking/.

U koliko sati dostavljate namještaj?

Nastojimo dogovoriti vrijeme isporuke koje Vam odgovara. Dan prije dostave primit ćete SMS s prijedlogom vremena dostave na koji trebate odgovoriti s DA ili NE. Ukoliko ne dobijemo pozitivan odgovor, kontaktirat ćemo Vas telefonom kako bismo predložili povoljniji termin. Na dan dostave, vozač će Vas kontaktirati na broj telefona koji je naveden u narudžbi prije dolaska na adresu.

Hoćete li me kontaktirati prije isporuke namještaja?

Da, na dan dostave, 30 minuta prije dolaska, vozač će Vas kontaktirati na broj telefona koji je naveden u narudžbi. Dan prije dostave primit ćete SMS poruku s prijedlogom vremena dostave na koju trebate odgovoriti s DA ili NE. Ukoliko ne dobijemo pozitivan odgovor, kontaktirat ćemo Vas telefonom kako bismo predložili povoljniji termin.

Hoće li dostavljač unijeti namještaj?

Dostavljač će unijeti namještaj ako ste naručili uslugu unosa namještaja. Unos možete naručiti prilikom slanja narudžbe ili u bilo koje vrijeme prije dana isporuke namještaja kontaktirajući nas putem e-maila [email protected] ili pozivom na +385 1 8000 383.

Što znači dostava od 72 i 96 sati?

Ovo se odnosi na predviđeno vrijeme isporuke u radnim danima. Vrijeme isporuke od 72 sata odnosi se samo na posebno označeni namještaj koji će u tom periodu biti isporučen u navedene gradove u Hrvatskoj. Za ostatak Hrvatske dostava ove robe traje okvirno 96 sati. Prosječno vrijeme isporuke računa se od dana potvrde narudžbe. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi prosječnog vremena isporuke, obratite nam se na [email protected] ili na broj telefona +385 1 8000 383.

Je li moguće odabrati točan datum isporuke?
Dan prije dostave primit ćete SMS s prijedlogom vremena dostave na koji trebate odgovoriti s DA ili NE. Ukoliko ne dobijemo pozitivan odgovor, kontaktirat ćemo Vas telefonom kako bismo predložili povoljniji termin.
Koliko traje isporuka namještaja?
Vrijeme isporuke ovisi o odabranom namještaju. U opisu proizvoda navedeno je prosječno vrijeme isporuke u radnim danima koje se računa od dana potvrde narudžbe.
Ako namještaj kasni, kada ću ga dobiti?

Kupce unaprijed obavještavamo o mogućim kašnjenjima u isporuci i dostavljamo procijenjeno vrijeme isporuke putem kontakt podataka navedenih u narudžbi. Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite nam se putem e-maila na [email protected] ili na broj telefona +385 1 8000 383.

Kako mogu platiti namještaj s različitim vremenima isporuke?

Molimo Vas da prilikom isporuke namještaja s različitim vremenima isporuke platite samo onaj namještaj koji u tom trenutku isporučujemo.