Set za dnevni boravak LK32
10000

Dostava

Dostava* do ulaza u zgradu/kuću: BESPLATNA
**Unos namještaja u kuću/zgradu: 125,00 kn

Dostava BREZPLAČNA

*Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske. Na poluotoke vršimo dostavu, kao i na sljedeće otoke: Korčula, Brač, Mali Lošinj, Cres, Krk, Pag, Vir, Murter, Čiovo te druge manje otoke povezane mostom, samo uz duže vrijeme za dostavu. Na ostale otoke ne vršimo dostavu. 

**Kako naši dostavljači sami dostavljaju namještaj(samo jedan vozač dostavlja jednu rutu), ovu naknadu u potpunosti isplaćujemo našim vrijednim dostavljačima koji će Vam namještaj unijeti u kuću/zgradu. Ukoliko je namještaj pretežak ili prevelikih dimenzija za jednu osobu, unos Vam nećemo naplatiti, ali dan prije dostave ćemo Vas zamoliti da pomognete našem vozaču s unosom namještaja ili da pronađete nekoga tko bi mu pomogao.

Svoju narudžbu možete otkazati u svakom trenutku ako Vam iznos ili vrijeme dostave ne odgovaraju, narudžba ne postaje konačna sve dok ne prihvatite cijenu i uvjete dostave. Namještaj najčešće dostavljamo rastavljen, u kutijama s priloženim uputama za sastavljanje.

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam namještaj dostaviti. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak.
Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.