0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna
Besplatna dostava

Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske kako bismo osigurali sigurnu isporuku Vašeg namještaja.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili karticom. Također, postoji mogućnost obročnog plaćanja za iznose koji prelaze 500,00 kuna (67 €).

Povrat u roku od 365 dana

Ako niste 100% zadovoljni naručenim proizvodom, možete ga vratiti unutar 365 dana te ćemo Vam naplaćeni iznos u potpunosti refundirati.

Jamstvo najniže cijene

Surađujemo direktno s proizvođačima te se trudimo ponuditi najniže cijene. Ukoliko pronađete isti proizvod s nižom cijenom, izjednačit ćemo Vam cijenu te besplatno dostaviti naručeni proizvod.

1 narudžba = 1 stablo

Za svaku napravljenu i isporučenu narudžbu posadit ćemo stablo. Zahvaljujući Vama, možemo posaditi tisuće stabala!

Dostava

Okvirno vrijeme dostave za svaki proizvod je različito i navedeno je u značajkama proizvoda. Dat ćemo sve od sebe da skratimo navedeni period, ukoliko je to moguće. Namještaj se kupcima obično može dostaviti u očekivanom vremenu, nakon što se o njemu i dogovorimo.

Dostava BREZPLAČNA

  • Nudimo besplatnu dostavu za sve pošiljke diljem Hrvatske - nema minimalnog iznosa za narudžbu. Dostavu vršimo vlastitom dostavnom službom kako bi namještaj sigurno stigao na Vašu adresu. Dan prije dostave Vas kontaktiramo i dogovaramo okvirni termin koji Vama odgovara. 
  • Besplatno dostavljamo sve narudžbe diljem Hrvatske do ulaza u stambeni objekt pod uvjetom da se na mjesto dostave može nesmetano doći vozilom dostave. U suprotnom se dostava vrši do najbliže pristupne točke na kojoj je moguć istovar. Ukoliko se adresa dostave nalazi u staroj gradskoj jezgri koja zahtjeva posebne uvjete dostave, dostavu smo u mogućnosti besplatno izvršiti do prekrcajnog punkta. Rezervaciju termina i plaćanje transportnog sredstva od prekrcajnog punkta do željene adrese nažalost nismo u mogućnosti organizirati.
  • Dostavljamo samo našim vlastitim dostavnim vozilima - pohranjujemo, zbrinjavamo i odgovorni smo za Vaš namještaj sve dok sigurno ne dođe do Vašeg doma.
  • Kod većih proizvoda koje ne možete unijeti sami, naš dostavljač će Vam rado pomoći oko unosa.
  • Namještaj dostavljamo u rastavljenom obliku, praktično složen u kartonskoj ambalaži s pripadajućim uputstvima za sastavljanje.
* Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom. Dostava na kopno i otoke povezane mostom je besplatna, a naknada za dostavu na Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač i Korčulu iznosi 150 kn (20 €). Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu točku na kopnu.
Svoju narudžbu možete otkazati u svakom trenutku ako Vam iznos ili vrijeme dostave ne odgovaraju. Narudžba ne postaje konačna sve dok ne prihvatite cijenu i uvjete dostave.

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam namještaj dostaviti. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak. Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.

 

Dostava u inozemstvo

Dostava je moguća u svim zemljama u kojima djeluju naše internetske trgovine, narudžbom u internetskoj trgovini te zemlje - u Litvi, Latviji, Estoniji, Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Grčkoj, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj, Portugalu ili Austrija. Namještaj ne isporučujemo u druge zemlje Europske unije, no ukoliko je potrebno, možemo pomoći organizirati transport. Putem e-maila nam pošaljite šifre odabranog namještaja te željenu adresu dostave.