Košarica

Sadržaj košarice

Košarica je prazna

Sadržaj košarice

0

Tvoja košarica je prazna

  • Profil
  • Popis želja
  • Cart
    Košarica je prazna

1 narudžba = 1 stablo

Vjerujemo u snagu sadnje stabala.

Ako kupujete u Namjestaj.hr-u, za svaku isporučenu narudžbu posadit ćemo stablo.

Ova stabla pomažu u obnovi okoliša, smanjuju utjecaj klimatskih promjena i stvaraju zeleniju Zemlju za buduće generacije. U zemljama u razvoju ovo omogućuje ljudima da uzgajaju svoju hranu i ostvaruju održive prihode za svoje obitelji. Uz to, razvilo se nekoliko obećavajućih praksi poljošumarstva za poboljšanje prinosa usjeva i revitalizaciju zdravlja tla, učinkovito korištenje vode i skladištenje ugljika.

Program sadnje šumskih vrtova, koji podržavamo, pomaže poljoprivrednicima zemalja u razvoju da osnivaju produktivne i održive usjeve i farme. Za svaki prodani proizvod posadit ćemo stablo. To omogućava razvoj ruralnih zajednica, osnaživanje lokalnih ljudi da obnavljaju okoliš, uzgajaju svoju hranu te ostvaruju održivi prihod i budućnost za sebe, svoje obitelji i zajednice.

Sustavnom sadnjom specifičnih vrsta brzorastućih stabala, voćaka, poroznog drveća i prehrambenih kultura tijekom četverogodišnjeg razdoblja, obitelji mogu zauvijek pozitivno promijeniti svoj život. Sudionici programa sade tisuće stabala što obiteljima omogućuje održive izvore hrane, stočnu hranu, proizvode za prodaju, drvo za ogrjev te povećanje godišnjih prihoda.

Više informacija trenutno je dostupno