Kategorije

Uvjeti prodaje i opći uvjeti

1.1. Slijedite upute online kupnje i koristite našu uslugu samo u slučaju ako se slažete sa svakom izjavom o prodaji i načinu uporabe.

1.2. Ovi uvjeti reguliraju Vaše korištenje web stranice. Molimo da pažljivo pročitate te uvjete i budite sigurni da ih razumijete prije nego što se odlučite naručiti sa web stranice. Prije nego što naručite, bit ćete upitani slažete li se s uvjetima korištenja. Ako se ne slažete, nećete biti u mogućnosti naručiti proizvode s web stranice.

1.3. Ukoliko želite kontaktirati našu službu za korisnike, pošaljite nam e-mail na [email protected] ili nas nazovite na broj 01 8000 383.

1.4. Podaci naše tvrtke:

  • Furniture1 d.o.o.
  • Matični broj: 080994441
  • OIB: HR33412662987
  • Adresa sjedišta: Prosinačka ulica 3, 10431 Kerestinec (Grad Sveta Nedelja)
  • E-mail adresa: [email protected]
  • URL trgovine: http://www.namjestaj.hr/
Izjava o privatnosti

2.1. Vaša nam je privatnost od velike važnosti. Držimo se triju najbitnijih principa:

2.2. Nećemo Vas tražiti informaciju ukoliko uistinu ne postoji potreba za istom.

2.3. Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti dijeliti trećim stranama osim u slučaju zakonskih obaveza, za potrebe poboljšanja naših proizvoda ili zaštite vlastitih prava.

2.4. Nećemo spremati osobne informacije osim u slučaju postojanja potrebe zbog trenutnih operacija na našem serveru.

Posjetitelji stranice

3.1. Kao i većina web stranica, Namjestaj.hr sakuplja i koristi informacije poput vrste preglednika, preferiranog jezika, posjećenih stranica, datuma i vremena posjećivanja stranice u svrhu boljeg razumijevanja interesa posjetitelja stranice Namjestaj.hr i načina na koji se ista pretražuje i koristi.

Zaštita osobnih informacija

4.1. Namjestaj.hr dopušta pristup potencijalno osobnim i osobnim informacijama posjetitelja isključivo svojim zaposlenicima, izvođačima radova i povezanim organizacijama:

4.1.1. Kojima su iste potrebne kako bi omogućile procese na stranici Namjestaj.hr ili kako bi omogućile usluge na Namjestaj.hr stranici.

4.1.2. Koje su pristale ne otkrivati iste trećim stranama. Dio zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija mogu biti locirani izvan Vaše zemlje. Koristeći stranicu Namjestaj.hr, pristajete na dijeljenje informacija s navedenim stranama.

4.1.3. Kako bi se procijenila kvaliteta proizvoda kojeg kupac naručuje, kupac se može kontaktirati putem e-pošte nakon dostavljene narudžbe. Kupca se moli da ostavi komentar i ocijeni kupljeni proizvod. U tu svrhu e-pošta kupca može se proslijediti trećim stranama. Za Furniture1 ovu uslugu pruža TestFreaks AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Švedska.

4.1.4. Nakon što se posjetitelji pretplate na newsletter Furniture1 i daju adresu svoje e pošte, ona se može proslijediti trećim stranama. Uslugu slanja biltena za Furniture1 pruža UAB MailerLite, Jono Basanavičiaus str. 15, LT-03108 Vilnius, Litva.

4.2. Namjestaj.hr neće otkrivati, iznajmljivati niti prodavati potencijalno osobne i osobne informacije trećim stranama, osim u slučaju da je u pitanju sudski poziv, sudski nalog ili druga vrsta zahtjeva zakonodavnih službi ili u slučaju da Namjestaj.hr vjeruje da postoji opravdana potreba zaštite autorskih ili drugih prava tvrtke Namjestaj.hr, trećih strana ili javnosti općenito. Ukoliko ste registrirani korisnik Namjestaj.hr i unijeli ste svoju mail adresu, Namjestaj.hr može povremeno slati e-mail s novostima, tražiti povratne informacije ili slati ponude kako bismo Vas informirali o novostima na Namjestaj.hr stranici i našim proizvodima. Očekujemo da će ovakvi e-mailovi biti svedeni na minimum. Ako nam pošaljete mail (bilo kakve povratne informacije mailom ili mail našoj korisničkoj podršci), zadržavamo pravo objaviti isti u svrhu razjašnjavanja ili odgovora na Vaš upit ili u svrhu pomaganja drugim klijentima. Namjestaj.hr poduzima sve moguće mjere u svrhu zaštite od neautoriziranog pristupa, korištenja, promjene ili uništavanja potencijalno osobnih i osobnih informacija.

Kako štitimo Vaše podatke?

5.1. Implementirali smo niz sigurnosnih mjera u svrhu zaštite Vaših osobnih informacija prilikom slanja narudžbe ili pristupa Vašim osobnim informacijama.

5.2. Nudimo korištenje sigurnog servera. Sve osjetljive informacije koje su nam prenesene putem Secure Socket Layer (SSL) protokola te zatim kodirane u našu bazu naplate dostupne su isključivo autoriziranim osobama s posebnim pravima za pristup takvim sustavima i obavezni su iste informacije držati tajnima.

Korištenje podataka

6.1. Prikupljene podatke koristimo na sljedeće načine:

6.1.1. Povremeno slanje naših novosti i promocija.

6.1.2. Kako bismo osigurali što efikasniji rad stranice za Vas i Vaše računalo.

6.1.3. Kako bismo Vam osigurali informacije, proizvode i servise koje zatražite od nas ili za koje smatramo da bi Vas mogli zanimati ukoliko ste pristali da Vas o istom kontaktiramo.

6.1.4. Kako bismo izvršili bilo kakvu obavezu različiih ugovora u koje smo stupili s Vama.

6.1.5. Kako bismo Vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge koje ste odabrali koristiti.

6.1.6. Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi.

6.2. Kao što je navedeno u nastavku, trenutno nemamo namjeru dijeliti Vaše informacije s trećim stranama, ali ako isto napravimo u budućnosti, bit ćete obaviješteni o istome i dobit ćete mogućnost odjaviti se s mailing liste treće strane.

Adrese i kolačići

7.1. Postoji mogućnost sakupljanja informacija o Vašem računalu, uključujući IP adresu, operativni sustav, vrstu preglednika zbog administracije sustava i izrade izvješća za oglašavanje. Navedeni su statistički podaci o načinu korištenja preglednika te ne odaju nikakve privatne informacije.

7.2. Iz istog razloga, sakupljamo informacije i o općenitom korištenju interneta koristeći kolačiće koji se skladište na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene s tvrdog diska Vašeg računala. Pomažu nam u unaprijeđenju naše stranice i isporuci kvalitetnije usluge. Omogućuju nam:

7.2.1. Procjena publike i uzoraka korištenja.

7.2.2. Skladištenje informacija o Vašim preferencijama te individualnoj prilagodbi naše stranice Vašim osobnim interesima.

7.2.3. Kako bi Vam ubrzali pretraživanje.

7.2.4 Radi prepozavanja povratka na našu stranicu.

7.3. Sljedeće vrste kolačića mogu se koristiti tijekom Vaše posjete:

7.3.1. Sesijski kolačići koji se brišu nakon svake posjete.

7.3.2. Stalni kolačići koji vrijede tijekom korištenja stranice i koriste se kako bi izbjegli potrebu detektiranja Vaše zemlje na početku svakog pregledavanja.

7.3.3. E-mail kolačići koje na Vašem računalu postavlja e-mail koji ste zaprimili od nas, a pristupa im naša stranici u trenutku posjete i korištenja naše stranice.

7.3.4. Kolačići trećih strana koje koriste naši partneri kako bi nam pomogli izmjeriti broj posjetitelja stranice i pomoći pri oglašavanju.

7.4. Možete zabraniti korištenje kolačića u bilo kojem trenu aktivacijom postavke koja će Vam omogućiti odbijanje postavki kolačića. Ukoliko odaberete ovu opciju, nećete biti u mogućnosti koristiti određene dijelove naše stranice. Ukoliko niste odabrali opciju da Vaš preglednik odbija prikupljanje kolačića, naš će sustav iste prikupljati kada se ulogirate na našu stranicu. Ukoliko nastavite koristiti stranicu bez blokiranja iste opcije, pristajete na korištenje kolačića na našoj stranici.

7.5. Glavne vrste kolačića korištene na našoj stranici:


Ime kolačića

Radno vrijeme

Za što se koristi

sid_customer

2 tjedna 

Ovaj je kolačić neophodan kako bi naša stranica funkcionirala ispravno. Koristi se kada klijent dodaje proizvod u košaricu. Ovaj Vam kolačić omogućuje da izvršite narudžbu na stranici Namjestaj.hr.

PHPSESSID

Dok se preglednik ne zatvori

Kolačić je potreban kako bi stranica funkcionirala ispravno.

_utma

2 godine

Čuva informacija o broju posjeta od prvog do zadnjeg. 

_utmb

30 minuta

Čuva informaciju o vremenu kada je klijent pristupio stranici.

_utmc

Do kraja sesije

Čuva informaciju o vremenu kada je klijent napustion stranicu. Nakon 30 minuta, ako se korisnik ne vrati na stranicu, kolačić se automatski prestaje koristiti.

_utmz

6 mjeseci

Čuva informaciju odakle je korisnik preusmjeren na našu web stranicu, koji je pretraživač korišten, koji link je odabran, koje su ključne riječi korištene i iz koje zemlje je posjetitelj stranice.

7.6. Uklanjanje pohranjenih kolačića za:

Uvjeti korištenja, obavijesti i revizije

8.1. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi privatnosti na stranici Namjestaj.hr, molimo Vas da nas kontaktirate s detaljnim opisom, a potom ćemo pokušati riješiti poteškoću u što kraćem roku.

8.2. Naš se posao konstantno mijenja, te se sukladno tome mogu mijenjati i uvjeti zaštite podataka, uvjeti korištenja, te prodaje. Poželjno je provjeriti moguće promjene s vremena na vrijeme. Ukoliko nije drugačije navedeno, ne mijenjamo naša pravila i običaje na štetu privatnosti korisnika prikupljenih informacija bez prethodnog traženja na pristanak afektiranih istim promjenama.

Pravila biltena

Kada se pretplatite na naš newsletter, mi, Namjestaj.hr, dodajemo Vašu e-mail adresu na našu pretplatničku listu. Dok god je Vaša adresa na našoj listi pretplatnika, znamo da Vam možemo slati e-mailove s porukama. U svakom trenutku možete otkazati svoju pretplatu klikom na poveznicu „Otkaži pretplatu” u e-mailu koji ste zaprimili ili slanjem poruke na e-mail adresu [email protected]. Postoji mogućnost da e-mailove šaljemo i putem treće osobe, konkretno sustava koji olakšava uslugu. Imajte na umu da su mailing liste neovisne jedna od druge. Ako odlučite otkazati pretplatu na naš newsletter, još uvijek ćete dobivati poruke vezane uz Vaš osobni profil (informacije o statusu narudžbe, e-mailove vezane uz promjene lozinke i slično). Ako odlučite kako više ne želite koristiti usluge našeg web-shopa te ako biste željeli da Vaše osobne podatke uklonimo iz naše baze podataka (odnosno ako biste željeli zaprimiti sve osobne podatke iz naše baze povezane s Vašim osobnim profilom), slobodno nam pošaljite poruku na [email protected]. Ako mislite da su Vaši osobni podaci korišteni na Vama neprihvatljiv način, imate pravo obratiti se nadležnoj instituciji. Europski pravilnik o zaštiti osobnih podataka obvezuje nas da Vam ukažemo na Vaša prava vezana uz zaštitu osobnih podataka - nije nam namjera koristiti ih za svrhu koja bi bila protivna Vašim osobnim pravima.

Proizvodi

9.1. Iako se trudimo osigurati da su prikaz i opis proizvoda na web stranici točni, imajte na umu da ne možemo garantirati da zaslon Vašeg računala točno odražava stvarnu boju proizvoda. Slike proizvoda na web stranici služe samo za ilustrativne svrhe, a svi proizvodi koje ste naručili se malo mogu razlikovati od te slike.

9.2. UPOZORENJE: Opasnost od gušenja - Neki od naših proizvoda sadrže male, odvojive dijelove koji nisu prikladni za djecu mlađu od 3 godine. Neki proizvodi se dostavljaju u plastičnoj ambalaži i ne smiju ostati s djecom koja nisu pod nadzorom. Mlađa djeca ne smiju biti prisutna tijekom procesa montaže zbog sigurnosnih razloga.

9.3. Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvod, na primjer, jer proizvod nemamo na zalihi, ili više nije dostupan, ili zbog pogreške u cijeni na web stranici, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.
Ako se to dogodi prije nego što smo primili uplatu i poslali Vam potvrdu narudžbe, nećemo obraditi taj dio narudžbe. Ako ste već platili i mi smo Vam poslali potvrdu narudžbe za taj proizvod, izvršit ćemo Vam povrat novca u punom iznosu, uključujući sve troškove dostave plaćene za ovaj proizvod i sve razumne troškove koji nastanu pri njegovom povratku nama u najkraćem mogućem roku.

Naše pravo na promjenu tih uvjeta

10.1. Naša web stranica je namijenjena samo za prodaju potrošačima. Kao potrošač, imate zakonsko pravo otkazati narudžbu u bilo koje vrijeme prije primanja potvrde o narudžbi ili u roku od 365 dana od dana kada Vam je proizvod (i) isporučen. To znači da, ako se predomislite ili iz nekog drugog razloga ne želite primiti ili sačuvati proizvod (e), možete vratiti proizvod (e) u roku od 365 dana od dana dostave i primit ćete naknadu ako:

10.1.1. Namještaj nije sastavljen.

10.1.2. Niste pokušali sastaviti namještaj.

10.2. Izvorna dostavnica mora biti uključena u vraćeni paket zajedno sa svim netaknutim naljepnicama / oznakama.

10.3. Budući da ste potrošač, mi smo pod pravnom obvezom pružiti ponudu proizvoda koji su u skladu s tim uvjetima i odredbama. Kao potrošač imate zakonska prava u vezi s proizvodima koji su nepravilni ili nisu kao što je opisano. Ta zakonska prava ne utječu na Vaše pravo na povratak i naknadu ili bilo što drugo u tim uvjetima.

Dostava

11.1. Kada su sve narudžbe proizvoda, koje Vam namjeravamo poslati na mjestu, nazvati ćemo Vas dan prije dostave da vas informiramo o predstojećem dolasku. Vrijeme dostave se može razlikovati ovisno o dostupnosti dobavljača i prikaza rokova isporuke, može biti predmet poštanskih kašnjenja ili događaja izvan naše kontrole, za koje nismo odgovorni.

11.2 Ne odgovaramo ni za kakav gubitak ili štetu koja se ne može predvidjeti. Gubitak ili šteta je predvidiva ako je ona očita posljedica našeg prekršaja ili ako je mi ili Vi predvidimo u trenutku objavljivanja odluke na web mjestu.

11.3. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve propuste ili kašnjenja u provedbi bilo čega od naših obveza prema ovim odredbama i uvjetima uzrokovanih od bilo kakvog čina ili događaja izvan naše razumne kontrole, uključujući, bez ograničenja, štrajkove ili druge industrijske akcije od strane trećih osoba, javne nerede, pobune, kuge, terorističke napade ili prijetnje terorističkih napada, rat (bio proglašen ili ne) ili prijetnje ili pripreme za rat, požar, eksploziju, oluju, poplavu, potres, klizanje tla, epidemije i druge prirodne nepogode, gubitak javne ili privatne telekomunikacijske mreže ili zbog nemogućnosti korištenja željeznice, pomorskog prometa, zrakoplova, motornog prometa ili drugih sredstava javnog ili privatnog prijevoza.

Plaćanje

12.1. Opcije plaćanja ovise o raspoloživosti, ovisno o Vašoj lokaciji:

12.1.1. Bankovni prijenos;

12.1.2. Gotovina po pouzeću;

12.1.3. Kreditna ili debitna kartica po pouzeću.

Nema plaćanja unaprijed! Možete platiti kad stigne roba. Račun se dostavlja zajedno s namještajem. Više informacija o načinu plaćanja (ovdje).

Prava intelektualnog vlasništva

13.1. Vlasnici smo svih intelektualnih vlasništva na web stranicama, uključujući dizajn, zaštitne znakove, logotipe i autorska prava web stranice i tih prava, koja su prikazana u / na sadržaju oglasa ili su dostupni za kupnju preko web stranice. Svaki od dobavljača je vlasnik ili licencor svih relevantnih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na proizvode prikazane u njihovo ime na web stranici. Slažete se da nećete kopirati (u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem mediju), prilagođavati, mijenjati ili komercijalno iskorištavati bilo koji od ovih prava intelektualnog vlasništva ili postojeće ili koji se odnose na web stranicu bilo kojeg proizvoda ili drugih prava koja nam pripadaju ili bilo kojem od obavljača ili njihovih davatelja licence.

13.2. Ako nam ne uspije da ustrajemo na tome da obavite sve svoje obveze prema ovim odredbama i uvjetima, ili ako se ne provedu svoja prava protiv vas, ili ako pri tom zakasne, to neće značiti da smo se odrekli svojih prava protiv vas, te ne znači da se neće postupiti u skladu s tim obvezama.

Garancija

14.1. Namjestaj.hr podržava sva jamstva proizvođača za koja vrijede sljedeći uvjeti. Garancija vrijedi u roku od dvije godine od prvotnog datuma primitka robe. Namještaj.hr može zamijeniti ili vratiti namještaj po vlastitoj odluci.

14.2. Ukoliko je namještaj kupljen sa sekcije: Outlet, isti nije moguće zamijeniti već isključivo izvršiti povrat robe uz puni povrat novaca.