0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna
Besplatna dostava

Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom besplatno diljem Hrvatske kako bismo osigurali sigurnu isporuku Vašeg namještaja.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje unaprijed nije potrebno. Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili karticom. Također, postoji mogućnost obročnog plaćanja za iznose koji prelaze 500,00 kuna.

Povrat u roku od 365 dana

Ako niste 100% zadovoljni naručenim proizvodom, možete ga vratiti unutar 365 dana te ćemo Vam naplaćeni iznos u potpunosti refundirati.

Više od 100 000 komada namještaja

Cilj nam je da naš asortiman bude najveći u Hrvatskoj.

Jamstvo najniže cijene

Surađujemo direktno s proizvođačima te se trudimo ponuditi najniže cijene. Ukoliko pronađete isti proizvod s nižom cijenom, izjednačit ćemo Vam cijenu te besplatno dostaviti naručeni proizvod.

1 narudžba = 1 stablo

Za svaku napravljenu i isporučenu narudžbu posadit ćemo stablo. Zahvaljujući Vama, možemo posaditi tisuće stabala!

Prigovori, jamstvo i povrat robe

Upute za podnošenje prigovora

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), prigovor možete poslati putem elektroničke pošte na: [email protected] ili pisanim putem na:

Furniture1 d.o.o., 
Prosinačka ulica 3, 10431 Kerestinec (Grad Sveta Nedelja).

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na prigovor ćemo Vam odgovoriti na isti način kojim je prigovor nama upućen i to u roku od 15 dana od primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

 

Uvjeti za povrat nekorištene robe (pravo na jednostrani raskid ugovora)

1. Imate pravo u roku od 14 dana od dana dostave proizvoda kupljenog na daljinu jednostrano raskinuti ugovor bez navođenja razloga.

2. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, molimo Vas da nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na: [email protected] u kojoj ćete navesti ime i prezime osobe na koju glasi narudžba, kontakt broj telefona, broj narudžbe, te broj računa na koji je potrebno vratiti novac, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora.

3. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana sklapanja ugovora, tj. od dana kada je roba koja čini predmet ugovora predana u posjed potrošaća.

4. Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete pronaći na linku: „Obrazac za jednostrani raskid ugovora

5. Povrat robe vršimo u potpunosti o svojem vlastitom trošku našom dostavnom službom.

6. Rok za povrat robe od trenutka raskidanja ugovora je 10 radnih dana, osim u slučaju da je usmeno dogovoreno drugačije. Kontaktirat ćemo Vas dan prije prikupa kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu.

7. Povrat novca vrši se isključivo na bankovni račun klijenta u ime vraćanje robe. Sve druge vrste plaćenih usluga su bespovratne (dostava robe na određeni kat, pomoć pri slaganju namještaja i sl.). Povrat novaca i robe vrši se isključivo poštujući zakone Republike Hrvatske. Povrat novaca vršimo u roku od 10 dana od trenutka raskida ugovora.

 

Odgovornost za materijalne nedostatke

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno Zakonu o obveznim odnosima (članci 400-422).

 

Reklamacije

U slučaju bilo kakvih nepravilnosti ili oštećenja, slike istih možete nam poslati putem e-pošte na: [email protected] kako bismo u što kraćem roku utvrdili gdje je točno nepravilnost i poduzeli daljnje korake u otklanjanju iste. Oštećene dijelove ćemo zamijeniti ispravnima ili izvršiti povrat novaca i robe u roku od 10 radnih dana. U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća, možete nas kontaktirati na broj naše Službe za korisnike: 01 8000 383 svakim radnim danom od 08:00 – 17:00 sati.

 

24 mjeseca jamstva kvalitete

Svaki Namjestaj.hr proizvod ima vlastitu deklaraciju s općim značajkama opisanim u stavkama. Uz deklaraciju, dobivate i jamstvo proizvođača, uvjete korištenja, druge uvjete i odredbe te opise dobara. Prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda, preporučamo Vam da iste pregledate. Uvjeti valjanosti jamstva:

 • Proizvod se obavezno mora složiti prateći upute za instalaciju namještaja;
 • Proizvod se smije koristiti isključivo u svrhe za koje je namijenjen, te treba biti održavan u skladu s pravilima zaštite;
 • Jamstvo se odnosi na proizvodne ili dostavne nedostatke u kvaliteti proizvoda. 


Kupac gubi pravo na jamstvo u sljedećim slučajevima:

 • Nisu poštovane upute za instalaciju i proizvod nije održavan u skladu s pravilima zaštite;
 • Roba je oštećena krivnjom kupca;
 • Namještaj je oštećen uslijed djelovanja više sile.

U slučaju reklamacije mogu biti potrebne dodatne informacije s pakiranja proizvoda, stoga preporučujemo da ne bacate originalnu ambalažu dok se namještaj ne sastavi.

Ukoliko je namještaj kupljen sa sekcije: Rasprodaja, isti nije moguće zamijeniti već isključivo izvršiti povrat robe uz puni povrat novaca.

U slučaju da primijetite nepravilnosti namještaja u upotrebi, molimo vas da obavijestite kontakte navedene na stranici Namjestaj.hr. Ukoliko su iste primijećene tijekom jamstvenog roka, a ulaze u kvantitativne ili kvalitativne neusklađenosti definirane jamstvom, Namjestaj.hr se obavezuje da će ispraviti/zamijeniti ili kompenzirati proizvod o vlastitom trošku. U slučaju proizvodnog nedostatka, Namjestaj.hr obavezao se otkloniti isti u roku od 15-45 radnih dana od trenutka prijave.U slučaju kupnje predmeta koji ima proizvodni nedostatak, imate pravo isti vratiti u roku od 24 mjeseca od datuma isporuke na kućnu adresu. Može se napraviti i zamjena za istu, ali ispravnu robu.

 

Besplatan povrat robe u roku od godinu dana

Za razliku od brojnih konvencionalnih trgovina, ukoliko niste 100% zadovoljni kvalitetom proizvoda, isti možete besplatno vratiti u roku godinu dana ukoliko su ispoštovani sljedeći uvjeti:

 • Vraćeni predmet mora biti u izvornom pakiranju (moguće je odlijepiti zaštitnu traku na kutiji kako bi se provjerio namještaj);
 • Vraćeni predmet ne smije biti prethodno sastavljen (osim u slučaju oštećenja ili neispravnosti);
 • Proizvod mora biti netaknut;
 • Roba nije prethodno upotrebljavana (netaknute su naljepnice i zaštitne folije);
 • Ova se stavka ne primjenjuje u slučaju da je proizvod neispravan;
 • Vraćeni predmet mora biti u istom stanju kao što je zaprimljen;
 • Prikup robe vrši se isključivo na zadnjoj točki do koje je moguće doći dostavnim vozilom;

Rok u kojem vršimo povrat robe i novaca je 10 radnih dana od trenutka reklamacije, osim u slučaju da je drugačije dogovoreno.

Povrat novca vrši se isključivo na bankovni račun klijenta u ime vraćanje robe. Sve druge vrste plaćenih usluga su bespovratne (dostava robe na određeni kat, pomoć pri slaganju namještaja i sl.). Povrat novaca i robe vrši se isključivo poštujući zakone Republike Hrvatske. Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke, a regulirana je zakonom o obaveznim odnosima.

 

Primjedbe

Ako niste zadovoljni kvalitetom proizvoda ili usluge online trgovine Namjestaj.hr, o istome obavijestite upravu putem e-maila [email protected]. Ako niste zadovoljni zaprimljenim odgovorom na Vaš pisani zahtjev / pritužbu na proizvode kupljene putem online trgovine Namjestaj.hr, možete poslati obrazac europskoj mreži za rješavanje sporova na adresi http://ec.europa.eu/odr/ istodobno obavještavajući upravu Namjestaj.hr.


Upute za ispunjavanje obrasca za povrat:

 1. U obrascu navedite isključivo podatke osobe na koju glasi narudžba.
 2. U slučaju upita vezanih uz ispunjavanje forme, dodatne informacije možete potražiti prelaskom miša preko prikazane slike.
 3. Kokybiškų surinktų arba bandytų rinkti baldų grąžinti negalima.

Obrazac za povrat namještaja

Možete ga pronaći na računu kojeg ste zaprimili od dostavljača ili u e-mailu koji ste naveli u narudžbi
Broj računa na koji ćemo izvršiti povrat sredstava za vraćeni namještaj
Status narudžbe, komentari, ili ostale korisne informacije o proizvodima