Košarica

Sadržaj košarice

Košarica je prazna

Pozdrav!

Sadržaj košarice

0

Tvoja košarica je prazna

 • Pozdrav!

 • Popis želja

  Naša povijest

  Svaki dan razmišljamo - ne o namještaju, već o svojim kupcima. Razumijemo da stvaramo udobnost u njihovim domovima, stoga nam je najvažnije da su naši kupci zadovoljni.

  Ovakav pristup već nas je doveo do pobjeda. Danas radimo u 15 europskih zemalja, a popis svake godine proširujemo i nemamo namjeru stati!

  Također znamo i da će kupci biti sretni samo ako su zaposlenici sretni. Zato s njima dijelimo svoj uspjeh i pružamo im prilike za samoostvarenje. Svi glavni menadžeri započeli su svoje karijere radeći izravno s kupcima u korisničkoj podršci ili logistici. Oni se ne zatvaraju u urede, znaju dnevne procese i potrebe kupaca. Svojim primjerom svakodnevno nas podsjećaju da se trud isplati. Energija, upornost i posvećenost klijentima znače izravan skok u karijeri - bez obzira na dob i obrazovanje.

  Pomažemo i društvu podržavajući one kojima je pomoć potrebna - djeci, starijim osobama i obiteljima koje žive u siromaštvu. Stalo nam je do toga da svijet učinimo boljim mjestom: za svaku izvršenu narudžbu posadimo stablo - učinili smo to već više od milijun puta.

  Naš tim

  Tim korisničke podrške

  Znamo da su naš cilj zadovoljni kupci. To je naša najbolja investicija.

  Što je još važnije, usluga ne završava kupnjom namještaja, već se nastavlja kada kupci zatrebaju pomoć ili se ponovno vrate u našu trgovinu.

  Shvaćamo da su proizvodi koje nudimo važna kupnja u životima naših kupaca. Za neke je to prvi vlastiti kauč, za druge dugo iščekivana obnova doma.

  Zato rado pomažemo i ne mjerimo vrijeme koje provedemo s našim klijentima.

  Logistički tim

  Isporuku vršimo vlastitom dostavnom službom. Logistika namještaja je komplicirana, no kako bismo osigurali izvrsno korisničko iskustvo, organiziramo je sami.

  Naš je posao osigurati da namještaj stigne u novi dom što brže i sigurnije.

  Mi smo izravna, početna i završna poveznica s našim klijentima, stoga veliku pažnju posvećujemo detaljima i mogućnosti da se brzo prilagodimo u vrlo dinamičnom okruženju.

  Naša postignuća

  Web Retailer Award

  Web trgovac 2017. godine - WEB CHAMPION Award & Category Award

  Web trgovac 2019. godine - WEB CHAMPION Award & Category Award

  Web trgovac 2021. godine - Category Award

  Web trgovac 2022. godine - Category Award

  eCommAwards

  Najbolji web shop 2023. godine u kategoriji UX (korisničko iskustvo)