0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Vješalica KRAG16

+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
290 mm
Širina:
880 mm
Dubina:
270 mm
Težina:
7 kg
Maksimalna nosivost police:
1 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
15 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Vješalice vrsta:
  • Zidna vješalica
Boja:
  • Svijetao Hrast San Remo
Izbor boja:
  • Ne
Materijali:
  • Iveral
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

Profinjena prirodnost - ovako se može opisati namještaj iz KRAG kolekcije, koji će savršeno odgovarati ljubiteljima zemljanih boja u interijeru. Kupaonica modernog izgleda i funkcionalan namještaj za hodnik. Namještaj će savršeno odgovarati manjim prostorima, dok su prostrane površine namještaja idealne za pospremanje stvari i održavanje reda u Vašem domu. Svijetla boja „San Remo“ hrasta i tekstura drveta stvaraju dojam prirode. Kapice za vijke prekrivene su te se stapaju s cjelokupnim dizajnom. Namještaj je izrađen od ekološki prihvatljivog drva iz šuma koje pružaju ekonomske koristi.

FSC certifikat

FSC - globalni šumski certifikatni sustav osnovan je kako bi se osiguralo odgovorno gospodarenje šumama. Proizvodi s ovom oznakom potvrđuju kako su proizvedeni korištenjem organskog drveta iz ekononski vrijednih šuma. Ovaj certifikat posebno je važan za proizvođače namještaja, koji potvrđuju kako se njihove aktivnosti provode u skladu s FSC principima i kriterijima. Klijentu garantira kako su proizvodi proizvedeni u skladu s principima o održivom šumarstvu.

Pričvršćivanje namještaja

Prije montiranja namještaja, provjerite jesu li vijci prikladni za tip zida na koji ćete ga postaviti - to će osigurati kvalitetu pričvršćivanja. Pribor za montiranje na zid ne dolazi uz namještaj, stoga je isti potrebno samostalno nabaviti. Svaki tip zida zahtijeva drugačiji tip vijaka ili dubinu bušenja. Vijke za pričvršćivanje birajte prema težini namještaja i tipu Vašeg zida: žbuka, cigla, drvo, itd. Za najbolju kvalitetu i sigurnost, odaberite vijke predviđene za određeni tip zida.

Svjedočanstva Svjedočanstva