0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Madrac TJ42

Preporučeno
+
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Visina:
210 mm
Širina:
1600 mm
Dužina:
2000 mm
Dimenzija madraca:
 • 1600 x 2000 mm
Težina:
29 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
15 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Vrsta madraca:
 • S Opruga (pocket)
Navlaka za madrac:
 • Izmjenjivi
 • Antialergijska
 • Protugljivično
 • Perivo
Svojstva madraca:
 • Lateks
 • Termoplastični materijal
 • 7 anatomskih zona
 • Ortopedska svojstva
 • Dupleks
 • Prozračna
 • Osjetio
Madrac čvrstoća:
 • Srednji
Izbor boja:
 • Ne
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

Potpora tijela u 7 potpornih točaka
Antialergijski
Antifungicidni
Mogućnost dvostranog korištenja
U potpunosti uklonjiva navlaka
Latex punjenje
Srednja tvrdoća
Ortopedske značajke
Pocket opruge
Madrac se preporučuje okretati svaka 2-3 mjeseca
Za ovaj madrac preporučuje se korištenje letvičaste podnice
Termoelastična pjena
Ova navlaka pere se na 60° C
Oeko-Tex Certifikat
Prozračan
Vuna

Potpora tijela u 7 potpornih točaka

Baza madraca dizajnirana je kako bi ravnomjerno rasporedila težinu tijela te Vam pružila potpuno opuštanje. Dva različita meka punjenja postavljena su kako bi nadopunila zone veće tvrdoće. Područja madraca pod najvećim pritiskom poput ramena, stražnjice i listova mekša su. Područja glave, strula, bedara i stopala veće su tvrdoće. Ovakva raspodjela omogućuje pravilan položaj kralježnice i maksimizira opuštanje mišića.

Mogućnost dvostranog korištenja

Ovaj tip madraca superioran je u odnosu na obične madrace jer se može obostrano koristiti. Općenito, madraci s mogućnošću obostranog korištenja podijeljeni su u dvije grupe: madraci iste te različite tvrdoće. Kod madraca različite tvrdoće, jedna strana veće je tvrdoće a druga srednje tvrdoće. Preporučuje se okretanje svih madraca ovog tipa svakih par mjeseci, kako biste produljili vijek trajanja istih.

Latex punjenje

Lateks je iznimno elsatičan materijal s odličnim strujanjem zraka. Ovo svojstvo sprječava množenje mikroorganizama i grinja, što madrace s punjenjem od lateksa čini savršenim za osobe s alergijama. Kako biste osigurali dobrar protok zraka, preporučeno je madrac koristiti s podnicama. Madraci od lateksa elastični su. Prilikom spavanja na ovom tipu madraca, nećete osjetiti pokrete druge osobe.

Ortopedske značajke

Ortopedski madrac savršeno se prilagođava oblicima tijela i osigurava pravilan položaj kralježnice prilikom spavanja. Mnogi od ovih tipova madraca veće su tvrdoće, što ih čini odličnim izborom za osobe s bolovima u leđima. Ovaj madrac dizajniran je kako bi se tjelesna težina ravnomjerno rasporedila te kako bi se prevenirala formacija točaka pritiska u vratu, leđima i kukovima.

Pocket opruge

Svaka opruga unutar madraca umotana je u zasebni džepić. Zahvaljujući tome, svaka opruga pomiče se individualno te ne prenosi pokrete do druge osobe. Džepići koji prekrivaju opruge sprječavaju škripanje. Opruge tijelu pružaju potporu upravo u području njegove težine te osiguravaju pravilan položaj kralježnice prilikom spavanja. Ovaj tip opruge osigurava odlično strujanje zraka, zahvaljujući čemu madraci imaju svojstva hlađenja.

Termoelastična pjena

Termoelastično punjenje sastoji se os viskoelastične pjene koja reagira na tjelesnu težinu i temperaturu. Područja s najjačim pritiskom lakše će se prilagoditi poziciji spavača. Navedeno će tijelu dopustiti opuštanje. Nećete osjetiti neudobnost uzrokovanu lošim položajem. Gusta površina madraca smanjene je prozračnosti. Iz tog razloga, preporučeno je često prozračivanje ovih madraca. Također nisu preporučeni osobama veće tjelesne temperature.

Oeko-Tex Certifikat

„Oeko-Tex” je sustav za ispitivanje i certificiranje koji osigurava da se u tkaninama ne koriste štetne tvari. Što više tkanina dolazi u kontakt s kožom, to su za nju postavljeni viši standardi. Da bi se dobio ovaj certifikat ocjenjuje se cijeli madrac: presvlaka, konac za šivanje i razni dodaci (gumbi, patentni zatvarači itd.). Madraci s ovim certifikatom ne sadrže štetne tvari koje mogu uzrokovati alergije.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI