0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Set za spavaću sobu RFD10

+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Više ovdje:
Dimenzije ležaja:
2170 x 1330 x 2370 mm
Dimenzije polica:
2170 x 450 x 460 mm
Dimenzija madraca:
 • 1200 x 2000 mm
Preporučuje se maksimalna visina madraca:
180 mm
Težina:
263 kg
Maksimalna nosivost po osobi:
200 kg
Prosječno vrijeme za dostavu:
35 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Madrac:
Podnice za krevet:
 • Da
Kutija za posteljinu:
 • Ne
Vrsta set:
 • Pojedini dijelovi
 • S dodatnom opremom
Ručke:
 • Metalne
Boja:
 • Bijela
Izbor boja:
 • Da
Mogućnost izmjene seta:
 • Moguće promijeniti
LED:
 • Ne
Materijali:
 • Iveral
Dodatni materijal:
 • ABS
Podrijetlo:
Europa

Dodatne informacije

Užurbana dnevna soba i kreativni ured u kojem se rađaju iznimni projekti - sve u jednoj sobi. Ili dječje igralište koje noću postaje prava, udobna spavaća soba. Je li to moguće? Je li to moguće? Apsolutno je! Potrebno je samo nekoliko sekundi da bilo koji kućni prostor pretvorite u spavaću sobu. Kreveti skriveni u ormaru, koji vam daje prostor koji bi inače zauzimao tradicionalni krevet ili kauč, što obično nije najbolje rješenje za svakodnevni san. Sklapanje i iznošenje kreveta traje samo nekoliko sekundi, što znači da svoju dnevnu sobu možete vrlo brzo pretvoriti u spavaću sobu ili spavaću sobu u ured. Sve to možete učiniti uz zadržavanje udobnosti noću i estetski prostor danju zahvaljujući modernom dizajnu

Kreveti su jednako udobni kao i tradicionalni kreveti. Konstrukcija kreveta ima ugrađeni ovjes od metalnog okvira koji osigurava pravilnu potporu madraca. Osim toga, prema potrebi možete odabrati madrac debljine 18 cm. Važno je napomenuti da su modeli prilagođeni madracima standardnih veličina - od 90 do 180 cm širine i 200 cm duljine. 

Sigurnost je prioritet za projekte. Ključna sigurnosna značajka je promišljeni dizajn kreveta. Drugi važan element je set prikladnih okova koji se mogu koristiti za pričvršćivanje kreveta na zid. Zidni krevet je opremljen sigurnosnom bravom koja štiti krevet od slučajnog otvaranja. Ugrađeni opružni mehanizam preuzima dio tereta i pomaže pri podizanju kreveta. Moći ćete bez napora pripremiti mjesto za spavanje - to je samo jedan od mnogih razloga zašto se ovaj komad namještaja koji štedi prostor tako često bira za spavaće sobe mladih i za male garsonjere.

Zaštićeni i ojačani rubovi
Mehanizam tihog zatvaranja
Krevet s podnicama
Metalne ručkice

Zaštićeni i ojačani rubovi

Rubovi namještaja prekriveni su završnom trakom - ovaj materijal je napravljen od jake plastike koji se inače koristi kako bi se zaštitili rubovi ploča namještaja.

Mehanizam tihog zatvaranja

Ovaj mehanizam poseban je po tome što štiti vrata i ladicu od brzog zatvaranja. Zahvaljujući posebnim zaklopkama, vrata i ladice zaustavljaju se neposredno prije zatvaranja i polako uvlače, pa ne stvara buku.

Komplet se sastoji od Komplet se sastoji od

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI