0
Košarica

Sadržaji košarice

Košarica je prazna

Stol Austin K109

Preporučeno
+
Dodatni proizvodi:
Pronašli ste jeftiniji proizvod?

Dimenzije i značajke

Visina:
760 mm
Širina:
800 mm
Dužina:
1700 mm
Maksimalna duljina:
2200 mm
Debljina radne ploče:
38 mm
Visina nožica:
722 mm
Prosječno vrijeme za dostavu:
6 radnih dana
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine
Nastavak:
  • Da
Stolni materijal:
  • Iveral
Materijal nogu:
  • Metalne
Boja:
  • Crna
  • Wotan hrast
Izbor boja:
  • Da
Podrijetlo:
Europa
Kod proizvoda:
444400

Dodatne informacije

Namještaj od prirodnih uzoraka drveta savršeno utjelovljuje interijer u industrijskom stilu, koji karakterizira kombinacija metalnih elemenata i drvenih površina. Takav izražajan namještaj možete pronaći u kolekciji. 

Kolekcija namještaja za dnevnu sobu će se izvrsno slagati s ukrasnim betonom ili prirodnim kamenom. Vitrine, TV ormarići i komode u ovoj kolekciji imaju crne metalne noge koje se savršeno slažu s metalnim ručkama. Namještaj nije samo čvrst, već ima i brojne police i ladice. Jednostavno prikažite porculanske posude i obiteljske fotografije u elegantnoj vitrini, a stolnjake, pokrivače ili čak odjeću spremite u ladice.

FSC certifikat
S produžetkom

FSC certifikat

FSC - globalni šumski certifikatni sustav osnovan je kako bi se osiguralo odgovorno gospodarenje šumama. Proizvodi s ovom oznakom potvrđuju kako su proizvedeni korištenjem organskog drveta iz ekononski vrijednih šuma. Ovaj certifikat posebno je važan za proizvođače namještaja, koji potvrđuju kako se njihove aktivnosti provode u skladu s FSC principima i kriterijima. Klijentu garantira kako su proizvodi proizvedeni u skladu s principima o održivom šumarstvu.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.

Svjedočanstva Svjedočanstva

POVEZANI PROIZVODI POVEZANI PROIZVODI